Wrocław poligon

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Re: Wrocław poligon

Post autor: Pingwin Legnica » pn 14 sty, 2013

dawaj :)
daniel@pingwin.com.pl

jest jeszcze jeden mały problem : jak będzie tyle śniegu u Was co jest u nas to nie dojedziemy...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » pn 14 sty, 2013

A oto nasza niedzielna wyprawa na Wrocławski poligon. Zajefajnie było.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam fajne filmiki, ale nie dam rady wrzucić....nie mam konta na YouTube.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
kuba330
Quad:: yamaha grizzly 660
Imię: Kuba

Post autor: kuba330 » pn 14 sty, 2013

o jak łądnie się chłopaki bawili...:) a kolegów z legnicy serdecznie zapraszamy na wieczorek zapoznawszy hehe u nas śniegu też sporo a co najleosze to to, że do konca tygodnia ma jeszcze padać, jesli by nie wypaliło to niedziela 20.01 ma byc ciepła i sloneczna...a jesli chodzi o wasz tajny wypad to ja się domyślam gdzie chcecie jechać i co wam powiem to wam powiem ale wam powiem, zrobiłem mały wywiad i dowiedziałem się, że lepiej nie ryzykować...ja tam byłem dwa razy ale pod osłoną nocy, to był błąd bo hałas rozchodził się na cały obszar ale po zgaszeniu silników od razu było słychać, że szukaja...

Awatar użytkownika
LEJEK

Nie strasz, nie strasz..... jak się dobrą drogę obierze i w newralgiczne miejsca a głownie jedno miejsce ominie, to wszystko powinno być ok.....
A Pingwiny nie przyjadą do nas, tylko po drodze się gdzieś umówimy. A gdzie to jeszcze ustalimy na e-mail lub PW, bo spodziewam się, że sporo nas będzie i lepiej się nie wychylać z takimi informacjami.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
kuba330

przecież nie należymy do bojących się :) tylko tak sobie mówie, potraktujmy to jako monolog wewnęrzny bez odpowiedzi...hehe zgadza się, umówimy się gdzies, mam nadzieje, że bede miał juz fure zrobioną bo dziś przy odsniezaniu mi się silnik od wentylatora spalił, chociaż wentylator juz zamówiony, tak że na weekend będzie raczej gotowy...

Awatar użytkownika
LEJEK

No przecież wiem KUBA !!! Spoxik ! ;-).

No ja też coś do pospawania mam po poligonie, ale nic wielkiego.... prototyp się rozpadł :-), ale to z mojej winy... słabo pospawałem i puścił spaw..... ale to drobiazg...

Myślę, że i tak dojadę do Ciebie i potem polecimy dalej, bo ode mnie to kawał drogi w samotności (skoro nie muszę :-)), jeszcze zobaczymy....

ksemek

Post autor: ksemek » pn 14 sty, 2013

Radziu co Ty zrobiłeś temu Swojemu staruszków? Kiedy wpadasz do mnie w odwiedzinki? Pozdrawiam i zapraszam wszystkich:)

Awatar użytkownika
kuba330

no przeciez nie bedziesz z pietrzykowic zapier****, ode mnie polecimy...

Awatar użytkownika
kuba330

a Ty Ksemek czym w ogole latasz? przeprawówką czy ośką?

Awatar użytkownika
LEJEK

Post autor: LEJEK » wt 15 sty, 2013

ok..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”