Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
Jak pan sobie życzysz ...... jak coś to klikaj na pw numerki i śle geldy.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
-
- Quad:: Yamaha Grizlly 700
- Imię: Artur
- Kontakt:
Witam
Panowie bardzo chętnie przyjedziemy na waszą ustawkę (jeżeli można). Mamy trzy miśki 700 - stacjonujemy w Komornikach pod Środą Śląską firma ECR - niestety nie mam czasu na bieżąco śledzić forum także proszę o info na priw. Dzięki pozdrawiam Artur
Panowie bardzo chętnie przyjedziemy na waszą ustawkę (jeżeli można). Mamy trzy miśki 700 - stacjonujemy w Komornikach pod Środą Śląską firma ECR - niestety nie mam czasu na bieżąco śledzić forum także proszę o info na priw. Dzięki pozdrawiam Artur
- LEJEK
Panowie !! Jutro godzina 8,30 na poligonie Wrocławskim na polanie od strony Cienina.... Będziemy we dwóch. Srebrna Astra Kombi z przyczepą i Bus biały. Zapraszamy przywitać się i wspólnie pojeździć po śniegu......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Tomek, pokaż jaką głębokość mają czołgówki na poligonie...
- LEJEK
oj. mają, ale aż takich efektywnch zdjęć nie mam...... hi, hi.... załączę parę, ale nie dziś. Widzę, że Kubuś też się dobrze bawił !!!!!!!!!!!
Ja dziś przejeżdżałem przez rzeczkę i woda prawie mi się przez zegary przelała.....!!!!
trochę się wystraszyłem..... a jak u ciebie, wody w Airboxie nie miałeś???
G660 ma wiele niżej boxa niż g 700 i widzę że w tej pozornej kałuży ostro było.....
Ja dziś przejeżdżałem przez rzeczkę i woda prawie mi się przez zegary przelała.....!!!!
trochę się wystraszyłem..... a jak u ciebie, wody w Airboxie nie miałeś???
G660 ma wiele niżej boxa niż g 700 i widzę że w tej pozornej kałuży ostro było.....
- LEJEK
Nawet fajnie że nikt, nie przyjechał..... przynajmniej wiedzieliśmy po śladach gdzie byliśmy, a gdzie nie ! Nie potrzebna nawigacja
ja byłem dziś i na poligonie z Wami jak i w terenie z chłopakami ale niestety tylko myslami...jak mówiłem, siła wyższa mnie dzisiaj zatrzymała...ale z wszystkimi wydarzeniami jestem na bieżąco, no i nawet zdjęcia z wyprawy juz do mnie dotarły, teraz czekam jeszcze tylko na zdjęcia z poligonu
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
W przyszły weekend jak pogoda pozwoli to w niedzielę wybieramy się w Wasze okolice w odwiedziny Miło by było Was wszystkich spotkać Cel naszej podróży jest tajny ale Lejek wie gdzie lecimy. Będziemy na Mietkowie i może gdzieś tam zrobimy spotkanie, z ogniskiem ?
Oczywiście jak pogoda pozwoli .... Będzie z nami Pan Reżyser zatem będzie super produkcja filmowa
Oczywiście jak pogoda pozwoli .... Będzie z nami Pan Reżyser zatem będzie super produkcja filmowa
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- LEJEK
No chłopaki, ustawiamy się na spotkanie z zaprzyjażnionym Team-em w pół drogi?
Kto jedzie ???
Ja na pewno, choćby sam.....
Kuba, fotki przyjdą i kilka wstawię tu, ale potem, bo teraz zajęty jestem....
Kto jedzie ???
Ja na pewno, choćby sam.....
Kuba, fotki przyjdą i kilka wstawię tu, ale potem, bo teraz zajęty jestem....
- LEJEK
Daniel, używasz Garmina? Mam fajne mapy tego miejsca co masz na celowniku....
Jest każda ścieżka..... (prawie każda).
Jest każda ścieżka..... (prawie każda).