Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
Witam
Czy ten poligon we wrocławiu jest jeszcze czynny szukam gdzie można pojeżdzić we wrocławiu i nic niema
pozdrawiam
Czy ten poligon we wrocławiu jest jeszcze czynny szukam gdzie można pojeżdzić we wrocławiu i nic niema
pozdrawiam
- Seven
- Quad:: Outlander 1000 MAX XT-P
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Szukam chętnych na wspólny trip w obrębie Wrocławia i okolicach, do lata post aktualny
-
- Quad:: Can-Am Outlander MAX 1000 XT-P
- Imię: Piotr
- Kontakt:
@Maciej - czyli jesień, zimę i wiosnę chcesz przequadować.. dobrzeee!
Po przenosinach w te rejony (Wrocław) będziemy ogarniać tereny gdzie można polatać - jak znajdziemy coś ciekawego to będzie wrzutka! Może uda się zrzeszyć większą pakę
Pozdr!
Po przenosinach w te rejony (Wrocław) będziemy ogarniać tereny gdzie można polatać - jak znajdziemy coś ciekawego to będzie wrzutka! Może uda się zrzeszyć większą pakę
Pozdr!
Quad my life!
witam!!! ja z kolei jestem z okolic środy śląskiej a dokładnie z kostomłot, mamy tutaj małą grupe quadową składającą się z 3 grizzly oraz dwóch canamów outlanderów chętnie podepniemy się pod inne grupy, zapraszamy również do nas, w bardzo fajne tereny, miedzy innymi okolice zalewu mietków, slęża itp, jezdzimy też na wypady w rejony walimia, oczywiście sprzęt ciągniemy na przyczepach, tak że mamy możliwość transportu nawet w jakies dalsze trasy, czekam tylko na jakieś ciekawe propozycje i zaproszenie od Was pozdrawiam Kuba
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
Witam . Widzę ze w kilku miejscach piszą ludzie z tych samych okolic . Wrocław i okolice . Oława , Wrocław poligon i Lubin . Te fora to sami ziomale . Może zacznijmy pisać w jednym miejscu i będzie nam łatwiej sie spotkać . Ja z kolegami pisze na forum z Oławy ale poprosze ich o przeniesienie na Wrocław poligon i myśle że tam mozemy wszyscy pisać aby sie spotkac . My w 5 quadów jedziemy 16-17 listopad na rajd SMOR w Kalenicy . Ale często smigamy na poligonie we Wrocławiu . Jesteśmy chętni do wspólnych wypadów nie tylko na poligonie . Do zobaczenia w terenie .
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Jestem
Witam kolege z Kostmłot(ów) też upalałem te same tereny- baze miałem w Kątach
Witam kolege z Kostmłot(ów) też upalałem te same tereny- baze miałem w Kątach
Witam kolegów
Jako ze Ivan i Grześ sie już przywitali to i ja się dopisuje, i z marszu proponuje stawkę na poligonie
zaproponujcie tylko jakiś termin.
Jako ze Ivan i Grześ sie już przywitali to i ja się dopisuje, i z marszu proponuje stawkę na poligonie
zaproponujcie tylko jakiś termin.
-
- Quad:: Yamaha Grizlly 700
- Imię: Artur
- Kontakt:
Witam
W nocy o północy zawsze chętnie się przyłącze + dwóch kumpli piszcie tylko kiedy i gdzie.
W nocy o północy zawsze chętnie się przyłącze + dwóch kumpli piszcie tylko kiedy i gdzie.
- Seven
- Quad:: Outlander 1000 MAX XT-P
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Proponuje ten weekend ( sobota lub niedziela ), jakąś trasę przeprawową, mogę podjechać w dowolne miejsce.
kolego w ten weekend to jedziemy na zawody koło Walimia na 6 maszyn
ale w następny to ja chętnie
ale w następny to ja chętnie