Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: RAIDER112 » czw 31 mar, 2011

.......... jutro zalewam już czołga ,,normalnym olejem ,, mam nadzieję że wszystko będzie grało jak ruszę w teren . Kolejny etap to zakupy wszystko co potrzebne do SNORKLI , plan mam ale nie wiem jak mi to wyjdzie i nie mam zamiaru drugi raz się babraś w olejach ;) Pozdro i CIEKAWEJ WYCIECZKI :cry:
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

Awatar użytkownika
kamil_trx
Quad:: Honda Trx 420FM
Imię: Kamil

Post autor: kamil_trx » czw 31 mar, 2011

Panowie GLinianki To mi chodziło o takie stawy w zielonce jezeli bysmy lecieli nad zegrze:) Nie to co jezdzilismy :P Waldik najprosciej lecisz od koscioła dojezdzasz do skrzyzowania w prawo i lecisz do bunkru koło bunkru w lewo i jestes tam na tym miejscu gdzie ma byc spotkanie.
Kurde od poniedzialku czekam na oring uszczelniajacy zamowilem w hondzie mial byc wczoraj i niestety jeszcze nie ma dzwonilem ma byc na sobote ale jak nie bedzie to lipa straszna;/
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » czw 31 mar, 2011

Kamil to ja nic juz nie kapuje. Lukasz napisal ze jezdzilismy tam w niedziele... myslalem ze to te leje po wybuchach z woda. Okazuje sie ze jakies stawy. Moze my tam z Toba i Lukaszem nie jezdzilismy ?

Kamil napisz cos wiecej o tych glninakach, czy ja tam bylem i co tam sie dzialo zebym sobie przypomnial to miejsce.
Ostatnio zmieniony czw 31 mar, 2011 przez Progress, łącznie zmieniany 1 raz.
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

RAIDER112 pisze:.......... jutro zalewam już czołga ,,normalnym olejem ,, mam nadzieję że wszystko będzie grało jak ruszę w teren . Kolejny etap to zakupy wszystko co potrzebne do SNORKLI , plan mam ale nie wiem jak mi to wyjdzie i nie mam zamiaru drugi raz się babraś w olejach ;) Pozdro i CIEKAWEJ WYCIECZKI :cry:

Teraz będzie niezatapialny :) niedziele jeszcze odrobimy !!!
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

waldik32 pisze:Tylko że ja nie byłem z Wami w ostatnią niedzielę i nie wiem gdzie są te glinianki :( - stąd było moje pytanie.
OK, może nie będę utrudniał - będę o 9.00 na wydmie - tam się spotkamy i ruszymy jak napisał Adrian po resztę ekipy na te glinianki :) .
Poczekam jeszcze jednak na info od Łukasza. Może on podpowie i nie będę musiał grzać na wydmę, bo ode mnie to kawał drogi - zdecydownie bliżej mam do tego ossowa.
PS. Ossów jest między Turowem i Leśniakowizną. Kościółek to ten, gdzie co roku 15 sierpnia odgrywana jest inscenizacja Bitwy Warszawskiej i jest wtedy wielki piknik. ....nawet był tam kiedyś Wałęsna z Danusią ;) - może to Wam coś podpowie ? Tak naprawdę to jechałem z Wami blisko tego ossowa ostatnim razem (2 tyg.temu) jak ruszyliśmy rano z wydmy.
Jezeli ten kościółek jest blisko "patelni" czyli tego miejsca co chyba Artur nas opuścil. Co stalismy tam dluzszy czas , Maciek Lancuch naciagal i byla taki duzy plac. To wiem chyba gdzie on jest.
TranS-Squad Team

Gawron1983
Quad:: KYMCO MXU 500Ii DX IRS
Imię: Łukasz

Post autor: Gawron1983 » czw 31 mar, 2011

Waldi czekaj na mnie koło kapliczki w osoowie o 9:00. Adrian dobrze kojarzysz że chodzi mi o te terenki "leje po bombie" :). My z Waldim będziemy czekać na tych gliniankach od 9:00 jeśli się zjawi :).Też wolę się spotkać tutaj w Ossowie bo do wydmy mam kawał drogi, a i tak później trzeba wracać z powrotem.

Awatar użytkownika
kamil_trx
Quad:: Honda Trx 420FM
Imię: Kamil

Post autor: kamil_trx » czw 31 mar, 2011

a tak woogle to co wy chcecie jechac nad to zegrze czy co bo ja juz sie zbubiłem
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/

Gawron1983

Podobno tak :). trzeba trochę zwiedzać.

Awatar użytkownika
waldik32
Quad:: Bombardier DS650 Baja
Imię: Waldi

Post autor: waldik32 » czw 31 mar, 2011

Łukasz, W ossowie jak zjeżdżasz z drogi asfaltowej w kierunku kapliczki, to po prawej stronie jest boisko i zaraz mostek - będę czekał na mostku o 9.00 . OK?

Gawron1983

Waldi - będę punkt 9:00. Na pewno się znajdziemy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”