Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Panowie nie szalejcie z 8 ,Lukas i Makaron mają być u Mnie 8.30.Jak póżniej wyjedziemy to i troszkę wieczorku z złapiemy.Byłem dziś na poligonie rowerem i szału nie ma,ale sucho też nie jest
Pozdrawiam
- bllue
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: aGa
chłopaki dzięki za wypad jak dla mnie było mega ciężko - zwłaszcza fizycznie sprawy nie ułatwiały jakieś tam haki od pługa przez które wisiałam prawie na każdej kłodzie :/ mimo wszystko było tak jak lubię czyli dużo błota. Kolejne punkty doświadczenia zdobyte
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Wypad jak zwykle udany w dobrym towarzystwie mimo małej awarii Krzycha - ale wcale się yamaszce nie dziwie jak by mnie ktoś chciał sprzedać też bym się buntował Gnaty troszkę bolą .... Filmik jakiś się zmontuje a na razie wrzucam 1 zdjęcie (aż 1 zrobiłem)
P.S. Plotki głoszą że Jacek narzekał że za mało było błota
P.S. Plotki głoszą że Jacek narzekał że za mało było błota
Pozdrawiam Rysiek
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
AGA JAK MASZ JAKIEŚ FOJNE KOLEŻANKI KTÓRE NIE BOJĄ SIĘ POBRUDZIĆ TO ZAPROŚ JE NASTĘPNYM RAZEM
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Nie byłbym sobą jak bym nie narzekał .Błota było pod dostatkiem .Rysiek nawet się rozkręcił pod koniec w pewnym momencie pomyślałem że odnalazł [to co zgubił ] .
- bllue
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: aGa
Grzesiek obawiam się, że jestem gatunkiem na wymarciu poza tym nie byłabym już taka wyjątkowa, gdybym zaprosiła jakieś koleżanki wiesz baby są takie, że raczej nie lubią konkurencji
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Nie zgubił.... Jak to któryś z was powiedział że jaja sprzedałem razem z canamem. ... A tu widzisz niespodzianka odrosły Poprostu miałem już dosyć pchania i wcisnołem kciukiem mocniej ten cyngiel po prawejjacolakier pisze:Nie byłbym sobą jak bym nie narzekał .Błota było pod dostatkiem .Rysiek nawet się rozkręcił pod koniec w pewnym momencie pomyślałem że odnalazł [to co zgubił ] .
Grzesiu a tobie jak zwykle tylko du... w głowie chyba za mało błota było albo śnieg przestał padać i roboty nie masz......
Pozdrawiam Rysiek
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Grzesiu ma nowego quada to i futro na chłodne dni by się przydało