Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Proponuję pierwszą niedzielę nowego roku,jak pojedziemy w nowe miejsce to możemy tam trochę zabawić :I love HONDA:Rzeczka nabrała takiego poziomu że może być ciekawie chyba, że przyjdą duuuuże mrozy
Nie ogarnę quada do niedzieli,do przejrzenia i wymiany oleje,hamulce i taki ogólny przegląd a tak poza tym niech woda troszkę opadnie,bo rzeczkaprzypomina małą amazonkę
OJ TOMKU COŚ TU ŚCIEMNIASZ NIE SIEDZ TYLE PRZY TYM STOLE JA DZIŚ ZROBIŁEM TRASE DO SIEBIE CZYLI Z ŁUBIENICY DO PUŁTUSKU NA DRUGĄ STRONE RZEKI I DO SEROCKA WZDŁUŻ NARWI A SPOWROTEM WAŁAMI ALE TRASA BEZ REWELACJI ZROBIŁEM OKOŁO 90KM
WIDZE RYSZARDO ŻE BYŁEŚ W ODPOWIEDNIM MIEJSCU ,ODPOWIEDNIM CZASIE TO PO ILE TEN KARP BYŁ? PERNIE ZAPASY DOBRE ZROBILEŚ I TERAZ DO WIELKANOCY BĘDZIESZ NA OGNISKA QUADOWE KARPIA WOZIL PIECZONEGO I GARALECIE
Demonic sprzedaje felgi od Rincona, powinny pasowac rozstaw i otwór centralny pasuje. NIe wiem jak z resztą.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad