Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
darek grizzly
Quad:: grizzly 700
Imię: Darek

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: darek grizzly » wt 23 wrz, 2014

Ale cie k..rwa poniosło :wyśmiewacz: :wyśmiewacz: :wyśmiewacz:

darek grizzly

Warjacie

Awatar użytkownika
Rysiek
Quad:: YamahaG700/HondaTA650
Imię: Rysiek

Post autor: Rysiek » wt 23 wrz, 2014

Marcel MC pisze:
Rysiek pisze:Jest nowy plan nowa idea :-) Rozmawiałem dziś z Dariuszem WWL i doszliśmy do wniosku że nie opłaca się jechać na QB3 żeby pojeździć od 8 do 16... Wiec jest plan żeby wystartować z Dziury Kalwarii na kołach 24.09 dojechać na wieczór (mała integracja) w sobotę rajd..... I w niedziele wracamy na kołach. :-)
:I love YAMAHA:

Siema

Ja do Pułtuska nie dam rady :twisted: :twisted: strasznie żałuje bo teren fajny i blisko, w tym dniu nie będzie mnie w W-wie. Na QB3 jadę na 100% i zastanawiam się nad tym pomysłem jechania z Góry Kalwarii - to trochę daleko, trzeba wziąć pod uwagę że to październik i może być już zimno.
Może lepiej by było dolecieć w piątek do Bałtowa, wynająć pokój i poszaleć na miejscu?????

Ja myślałem żeby jechać na kołach zostawić u Jarka w Iguanie quady przenocować w pensjonacie pod różą tak jak ostatnio.... A co do zimna to bym się raczej nie obawiał przynajmniej nie będzie się kurzyć... I się nie spocimy jak świnie :-)
Pozdrawiam Rysiek :-)

darek grizzly

Nie świruj ze +10 albo 15 to jest zimno :wyśmiewacz: :wyśmiewacz:

Awatar użytkownika
jacolakier
Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
Imię: Jacek

Post autor: jacolakier » wt 23 wrz, 2014

Każdy quad jest dobry jak jest od samego początku na bieżąco naprawiany i przeglądany , i nie ma znaczenia czy to jest :I love YAMAHA: :I love SUZUKI: :I love HONDA: :I love KAWASAKI: :I love CAN-AM: zabawa jest najważniejsza .na Poważnie można by byłoby pomyśleć nad jakąś nazwą naszej ekipy ,jakieś pomysły :?: :I love YAMAHA: :I love YAMAHA: :I love KAWASAKI: :I love SUZUKI: :I love HONDA: :I love CAN-AM:. Pozdrawiam .
:I love Quadowe Bezdroża:

darek grizzly

Jacku nie zgadzam się stanowczo ALBO SUZUKI ALBO NIC :wnerwiony: :wnerwiony: :zły: :zły:

Awatar użytkownika
jacolakier
Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
Imię: Jacek

Post autor: jacolakier » wt 23 wrz, 2014

Niech i tak będzie :beczy:

Awatar użytkownika
Marcel MC
Quad:: Suzuki Kinquad
Imię: Marcin

Post autor: Marcel MC » wt 23 wrz, 2014

darek grizzly pisze:Jacku nie zgadzam się stanowczo ALBO SUZUKI ALBO NIC :wnerwiony: :wnerwiony: :zły: :zły:
Darek czy mi sie przewidziało czy do Suzuki sie przekonałeś? :oklaski: :I love SUZUKI:

Rysiek ale opony byś zmieniał na szosowe? W zasadzie to ja mógłbym jechać quadem do tego Bałtowa tylko żonę muszę ubłagać .

kuba 44
Quad:: szalony kefir grizzly 700
Imię: $ Kuba $

Post autor: kuba 44 » wt 23 wrz, 2014

:oczko: 10 czy 15 stopni to jeszcze nie jest żle żeby nie lało na mazury jechaliśmy w deszcz i daliśmy radę jakby było mniej kilometrów to byśmy bardziej cieszyli się terenami i na luzie zajechali ale ta opcja też jest ok tylko będą szybsze oesy :rotfl: :rotfl: odcinki :tak:

a co do sprzętu to zawsze każdy chwali swój :oczko: :I love KYMCO: :gafa:
Pozdrawiam
Kuba

Awatar użytkownika
Rysiek
Quad:: YamahaG700/HondaTA650
Imię: Rysiek

Post autor: Rysiek » wt 23 wrz, 2014

Jak nie kupię BigHorn-ów do rajdu to na pewno na dojazd założył bym oryginalne dziadowskie koła (a propo szosówek)a zille wrzucił bym Jackowi na przyczepkę :) Co do temperatury to nie sądzę żeby mogła nas jakoś zaskoczyć przecież na pewno będzie na plusie :) Dobrze się ubrać manetki podgrzewane i można lecieć śmiało ...... ja myślałem że w tym roku to jeszcze jakieś mazury trzaśniemy a wam już tyłki marzną :wyśmiewacz:

Poza tym trzeba ustalić jak startujemy w rajdzie ..... jak ktoś m ochotę coś osiągnąć to ja mogę jechać w turystyku (adventure) i pomagać zbierać pieczątki no i wtedy oczywiście odpada jazda w 10 z jedną nawigacją

P.S. Jak ktoś chętny na jakiś mały niedzielny wypad przed QB3 to mi by pasowała niedziela 12.10.2014 :mrgreen:

:I love YAMAHA:
Pozdrawiam Rysiek :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”