Ale trąbke to masz jak syrena okrętowa.Rysiek pisze:Tomku nie będziesz usatysfakcjonowany ..... padał deszcz i napadało na kamerwe i potem to g****.... widać ale na początku cuś nagrałem
cdn
W sumie do tego pływania nawet pasuje.....
Ale trąbke to masz jak syrena okrętowa.Rysiek pisze:Tomku nie będziesz usatysfakcjonowany ..... padał deszcz i napadało na kamerwe i potem to g****.... widać ale na początku cuś nagrałem
cdn
Hehe LEŃ miał dwa promile i nazywa się KAC A co do trąbki Jakkolwiek to zabrzmi to kolega DKfan obejrzał filmik z wypadu i spodobała mu się moja trąbka (odgłos klaksonu) wiem jest zaje***** wszystkie mi to mówiąIguana Team pisze:Rysiu, dopadł mnie LEŃ Naprawdę ogromny To pewnie były skutki sobotniego wieczoru
A co to za trąbeczka? Pochwal się
Ja się nie boję, ale nie mam czym oddałem wał tylni do naprawy (wielowypust do wymiany)i będzie dopiero na poniedziqałek , tulejki w zawieszeniu i sworzeń ogarnołem wyciągarkę zmieniłem bo ostatnio nawaliła , jeszcze zmienie pasek i machina gotowaLukas82 pisze:kazdy sie boi ruszac maszyny bo 5 kwietnia juz tuz tuz...
Ja się nie boję, ale nie mam czym oddałem wał tylni do naprawy (wielowypust do wymiany)i będzie dopiero na poniedziqałek , tulejki w zawieszeniu i sworzeń ogarnołem wyciągarkę zmieniłem bo ostatnio nawaliła , jeszcze zmienie pasek i machina gotowaLukas82 pisze:kazdy sie boi ruszac maszyny bo 5 kwietnia juz tuz tuz...
Tomek jest zawalony robotą i ponoć nie da rady się wyrwaćLukas82 pisze:my z makaronem jedziemy, czemu Tomek nie jedzie ?