Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
jacek aukca nr 3774823925 a za tydzien jak naprawie miska jestem
pozdrowienia
jestem jestemRysiek pisze:Ja się piszę na niedziele jak najbardziej musze tylko krzyżak na wale napędowym wymienić bo ma luzy po ostatnim wypadzie wyciągarke naprawiłem a i jeszcze musze prądu poszukać bo mi ostatnio toche brakowało ale to pewnie ogarne jutro wszystko
Niedziela zapowiada się ponoć dość ciepło może jeszcze się ktoś skusi
Rafał jest chętny tylko musi quada odkurzyć bo dawno nie jeżdził:)
A co z kolegą od suzuki co się tu odzywał na forum tydzień temu MudSanta czy jakoś tak ??
w sumie chetnie jutro wyjade tylko dajcie namiary gdzie sie kierowac
Rysiek Lozyska wentylator i uszczelnienie snorkli do ogarniecia do niedzieliRysiek pisze:a co ci się KRZYCHU popsuło ??
pozdrowienia
ehh za pozno wszedlem na forum ;/Rysiek pisze:MudSanta napisałem ci PW
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
pany za tydzień proponuje zebrać się większą ekipą i polatać ,oraz zrobić wigilie przy ognisku
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Kurcze wigilia za wigilią w pracy ze znajomymi jedymi drugimi na quadach chyba po świętach to na odwyk się zapisze.
Troszke dziś pojeździliśmy.... Przegoniliśmy Miśka ścieżką tak jak ostatnio po tych błotach do samego końca tam gdzie mi Jacku pomagałeś swoją wyciagrką ciągnołeś 2 quady... chyba więcej z nami nie pojedzie
Ale oczywiście na przyszły tydzień też się piszę
Troszke dziś pojeździliśmy.... Przegoniliśmy Miśka ścieżką tak jak ostatnio po tych błotach do samego końca tam gdzie mi Jacku pomagałeś swoją wyciagrką ciągnołeś 2 quady... chyba więcej z nami nie pojedzie
Ale oczywiście na przyszły tydzień też się piszę
Pozdrawiam Rysiek
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
wentylator to trzeba rozebrać silniczek i zobaczyć jak szczotki bo jak raz działa a raz nie to pewnie się kończą, łożyska to pikuś, a ze snorklami to bym się nie piep... tylko radze obejrzeć i ewentualnie wymienić te rury gumowe bo one się przecierają od drgań jak nie są dobrze przymocowane (tzn milion tryrytek)nikus_22 pisze:Rysiek Lozyska wentylator i uszczelnienie snorkli do ogarniecia do niedzieliRysiek pisze:a co ci się KRZYCHU popsuło ??
Pozdrawiam Rysiek