Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Adecneo
- Quad:: Suzuki KingQuad 750AXI Camo
- Imię: Adrian
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Przejażdżka udana, Canamy nawet nie dawały radę.
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Na zdjęciach z początku nie poznałem miejcówek,fajne zdjęcia.Krzysiek zapodaj zdjęcie skrzynki i podaj wymiary bo ja swoją już zdemontowałem
Pozdrawiam
Ja ci ja podrzuce moze jutro to sobie zobaczysz i dopasujesztomasz11 pisze:Na zdjęciach z początku nie poznałem miejcówek,fajne zdjęcia.Krzysiek zapodaj zdjęcie skrzynki i podaj wymiary bo ja swoją już zdemontowałem
pozdrowienia
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Proponowana trasa tylko ze wiadomo że nie asfaltem tylko bliżej rzeki
https://maps.google.pl/maps?saddr=DW801 ... ls&t=m&z=9
https://maps.google.pl/maps?saddr=DW801 ... ls&t=m&z=9
Pozdrawiam Rysiek
- Adecneo
- Quad:: Suzuki KingQuad 750AXI Camo
- Imię: Adrian
Ja odpadam chłopaki, w następnym tygodniu może i dał bym radę, ale nie w ten.
I jeszcze jedno pytanie, jak najprościej wrzucać zdjęcia na forum? Stara opcja mi już nie działa.
I jeszcze jedno pytanie, jak najprościej wrzucać zdjęcia na forum? Stara opcja mi już nie działa.
- Rysiek
Ja ostatnie wrzucałem normalnie jak zwykle i wszystko okAdecneo pisze:Ja odpadam chłopaki, w następnym tygodniu może i dał bym radę, ale nie w ten.
Pozdrawiam Rysiek
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
rozumiem w jedną a w druga stronę to jak taksówka czy powrót śladem ładna odległość 70 km
- Rysiek
Lukas operacja jest dość złożona logistycznie, ale jak chcesz to ci wyjaśnie :Lukas82 pisze:rozumiem w jedną a w druga stronę to jak taksówka czy powrót śladem ładna odległość 70 km
Startujemy z góry k. lawetą z Krzyśkiem, Fazim i trzema quadami. Jacek jedzie swoim wozem z przyczepką i zabiera kolege który zostawia swoją osobówke na miejscu (w górze). Startujemy z okolic Dęblina ... ładujemy auto Jacka na lawete i podpinamy przyczepke, kolega wraca do góry lawetą i tam ją zostawia, wsiada do swojego auta i jedzie do domu, a my z drugimi kluczykami lecimy na quadach i cała filozofia
Pozdrawiam Rysiek
- Rysiek
kamere to wezme na bank bo widoki są niezapomniane po drodze elektrownia w kozienicach i piaski nad wisłą
70km to jest asfaltem a wzdłuż wisełki to będzie z 90km wiec ciemność nas zaastanie na bank...... niestety prognozy pogody są podzielone na jednej będzie padać na drugiej nie .... nie wiadomo ...
70km to jest asfaltem a wzdłuż wisełki to będzie z 90km wiec ciemność nas zaastanie na bank...... niestety prognozy pogody są podzielone na jednej będzie padać na drugiej nie .... nie wiadomo ...
Pozdrawiam Rysiek