Być może szykują jakąś łapankę, nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli.Challenger pisze:Dzięki za odpowiedź, ja się chciałem akurat tam niedługo wybrać ze znajomym ale powiedział mi że słyszał że jego wujek od kogoś się dowiedział że właśnie tam ostatnio wyłapują i są patrole. Ja jestem z Halinowa(trochę za Sulejówkiem) więc akurat na ten poligon mam blisko a wcześniej jeździłem po lasach i w kopalni w Kołbieli(polecam). Sprzęt to na razie Yamaha DT125 a przebieg nieduży bo ze sprzętami takimi typowo enduro, w teren mam do czynienia od początku aktualnego sezonu a jak mówię nawet na tym poligonie nigdy nie byłem.
Do quadów nic nie mam, ale sam wolę jednoślady a nigdzie indziej w internecie nie znalazłem żadnego wątku o tych okolicach.Progress pisze: moze Ty jestes ze " stop quadom" ?![]()
Pozdro, Karol
Gdybyś miał więcej szczegółowych informacji na ten temat to daj znać. Warto wiedzieć czy to tylko plotki czy faktycznie coś szykują.
Kołbiel mieliśmy okazję odwiedzić, faktycznie bardzo fajna miejscówka

Jednak nasz Raj, jest chyba największym obiektem w okolicy gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i szybko się nie znudzi.
Tak więc do zobaczenia w terenie