To trzeba się starać,wody trochę dopadało a i pogoda ma być ok.Lukas82 pisze:Pogoda w sumie w końcu sprzyja może trochę wody doleje. Tylko czy żona da pozwolenie
Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Pozdrawiam
Ja JESTEM NA TAK
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Ja też mogę pojeździć, czekam na info.
- tomasz11
No to jedziemy,godzina jak zawsze wody trochę przybyło
Pozdrawiam
-
Witam,
ostatnio słyszałem od kogoś że na poligon w Wesołej już nie można wjeżdżać i wyłapują i mandaty wlepiają, chciałbym żebyście mi powiedzieli jak jest naprawdę, jako że wy tam jesteście na pewno częściej i wiecie jak wygląda sytuacja.
Z góry dzięki za info.
ostatnio słyszałem od kogoś że na poligon w Wesołej już nie można wjeżdżać i wyłapują i mandaty wlepiają, chciałbym żebyście mi powiedzieli jak jest naprawdę, jako że wy tam jesteście na pewno częściej i wiecie jak wygląda sytuacja.
Z góry dzięki za info.
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Pany i jak tam rączki bolą trochę ? ja to zapomniałem że moglem ustawić wspomaganie na maxa. Odcinek drzewny zacny. Karrlos zapodaj jakiś foto.
- tomasz11
Oj bolą,bolą tak ten odcinek w lesie trzeba ponownie odwiedzić i sprawić żeby stał się bardziej przejezdny :mrgreen:Niestety zdjęć z lasu nie posiadam.
Pozdrawiam
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Czesc,
Kolego, osobiscie nic mi nie wiadomo aby pojawil sie kolej zakaz zakazu wjazdu pod rygorem mandatu itp
Zakaz jest odwieczny i nikt go nie odwolywal.
Osobiscie mialem przyjemnosc spotkac sie juz tam ze straza lesna - kilka raz, w jednym z przypadkow bylo juz malo wesolo ale rozeszlo sie po kosciach po dobrej argumentacji, zandarmeria - ci akurat mnie nie zatrzymali bo bylem odrobine szybszy, zwyklymi wojakami - lepiej omijac ale raczej maja cie w d... Jak im nie przeszkadzasz, no chyba ze im sie nudzi i probuja sil swoimi padlinam. Koledzy natomiast mieli okazje spotkac nawet policje ktora podrozowala wraz z lesnikami w jednym nieoznakowanym aucie.
Tak wiec repertuar sluzb na ktore mozna tam wpasc jest duzy a szansa na to rosnie proporcjonalnie do ilosci wypadow w te okolice aczkolwiek nigdy jeszcze mandatu nie otrzymalem, z plotek wiem ze faktycznie mandaty sie zdazaja. Na pewno ktos takowy otrzymal.
Nie bede wiecej sie uzewnetrznial bo temat jest widoczny dla wszystkich, a moze Ty jestes ze " stop quadom" ?
Przedstaw sie kolego, imie, skad jestes, jaki sprzet, jaki twoj przebieg ?
Kolego, osobiscie nic mi nie wiadomo aby pojawil sie kolej zakaz zakazu wjazdu pod rygorem mandatu itp
Zakaz jest odwieczny i nikt go nie odwolywal.
Osobiscie mialem przyjemnosc spotkac sie juz tam ze straza lesna - kilka raz, w jednym z przypadkow bylo juz malo wesolo ale rozeszlo sie po kosciach po dobrej argumentacji, zandarmeria - ci akurat mnie nie zatrzymali bo bylem odrobine szybszy, zwyklymi wojakami - lepiej omijac ale raczej maja cie w d... Jak im nie przeszkadzasz, no chyba ze im sie nudzi i probuja sil swoimi padlinam. Koledzy natomiast mieli okazje spotkac nawet policje ktora podrozowala wraz z lesnikami w jednym nieoznakowanym aucie.
Tak wiec repertuar sluzb na ktore mozna tam wpasc jest duzy a szansa na to rosnie proporcjonalnie do ilosci wypadow w te okolice aczkolwiek nigdy jeszcze mandatu nie otrzymalem, z plotek wiem ze faktycznie mandaty sie zdazaja. Na pewno ktos takowy otrzymal.
Nie bede wiecej sie uzewnetrznial bo temat jest widoczny dla wszystkich, a moze Ty jestes ze " stop quadom" ?
Przedstaw sie kolego, imie, skad jestes, jaki sprzet, jaki twoj przebieg ?
Challenger pisze:Witam,
Z góry dzięki za info.
TranS-Squad Team
-
Dzięki za odpowiedź, ja się chciałem akurat tam niedługo wybrać ze znajomym ale powiedział mi że słyszał że jego wujek od kogoś się dowiedział że właśnie tam ostatnio wyłapują i są patrole. Ja jestem z Halinowa(trochę za Sulejówkiem) więc akurat na ten poligon mam blisko a wcześniej jeździłem po lasach i w kopalni w Kołbieli(polecam). Sprzęt to na razie Yamaha DT125 a przebieg nieduży bo ze sprzętami takimi typowo enduro, w teren mam do czynienia od początku aktualnego sezonu a jak mówię nawet na tym poligonie nigdy nie byłem.
Pozdro, Karol
Do quadów nic nie mam, ale sam wolę jednoślady a nigdzie indziej w internecie nie znalazłem żadnego wątku o tych okolicach.Progress pisze: moze Ty jestes ze " stop quadom" ?
Pozdro, Karol