Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Replay Replay ..... Jak bym miał czym to bym się nie zastanawiał ale nie jest źle .... głowice się regenerują jak bym miał części to na niedziele bym się wyrobił ale w następną jestem na bank chyba ze gratów nie będę mieć wszystkich to na moto przyjadę (dobrze że jest bo jak nie to na piechotę musiał bym zasuwać żeby trochę błota zobaczyć)
Ospray filmów nie wrzuce bo zajmują z 10GB jak chcesz to za tydzień w niedziele jestem na bank to ci zgram (od razu mogłem tyle że tylko KRZYCHU z pedrivem się zgłosił)
Lukas spisywał się git i zaraz znowu będzie się spisywał wszystko pod kontrolą jedna zgięta korba tragedii nie czyni
Film ze ścieżki super wieje grozą grzmoty słychać zresztą kto obejrzy to zobaczy na pewno w realu było lepiej, ale film też jest SUPER
P.S. Patrzajcie co woda robi ze stalą
Ospray filmów nie wrzuce bo zajmują z 10GB jak chcesz to za tydzień w niedziele jestem na bank to ci zgram (od razu mogłem tyle że tylko KRZYCHU z pedrivem się zgłosił)
Lukas spisywał się git i zaraz znowu będzie się spisywał wszystko pod kontrolą jedna zgięta korba tragedii nie czyni
Film ze ścieżki super wieje grozą grzmoty słychać zresztą kto obejrzy to zobaczy na pewno w realu było lepiej, ale film też jest SUPER
P.S. Patrzajcie co woda robi ze stalą
Pozdrawiam Rysiek
Rysiu porządnie powyginało ale młot i będzie git (na sprzedaż )nie topiona
pozdrowienia
- Rysiek
He he... Żeby to było takie proste to fajnie by było ale niestety tak sie nie da. Chyba będzie remont generalny po bożemu i wtedy to będę nim dluugo jeździć. Wszystko okaże sie w poniedziałek
Pozdrawiam Rysiek
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Rychu skladaj i za tydzien latamy makaron wrocil to moze w koncu swojego odpali.
Ja dzis przelozylem kola z przodu na tyl i teraz bedzie wiekszy potencjal na tylnej. 1700km jest szansa ze 3 tys na tym komplecie zrobie
Ja dzis przelozylem kola z przodu na tyl i teraz bedzie wiekszy potencjal na tylnej. 1700km jest szansa ze 3 tys na tym komplecie zrobie
- Rysiek
Chciałbym już składać ale niestety nie ma co Jak jutro przyjdzie paczka z częściami to na niedziele się wyrobie Jak nie to mam przechlapane bo potem mogę wyjechać dopiero 7go lipca
Pozdrawiam Rysiek
- Lukas82
Pany jeździm coś ktoś gdzieś czy tylko plazing i smazing ?
- Lukas82
Pany jeździm coś ktoś gdzieś czy tylko plazing i smazing ?