Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Dla mnie rewelka tylko chlopaki za szybko pouciekali na koniec , polecialem na stacje po bro i jak wrocilem to juz polowy nie bylo spoko wiecej dla mnie . Dzieki za jazde do nastepnego , krogul ogarnij quadzika i bedziem smigac pozdro alll
po wielu trudach w boju pokonałem tajwańca:) do spawania mocowania dyfra. do wymiany manżeta. przegub na szczęście cały tylko jednej kuleczki brak ( ale coś się wymyśli) , pasek na śmietnik poszedł. ale ogólnie warto było się pobawić z wami. za tydzień będę już pełnosprawny
No ja włąsnie sie dziwiłem Gdzie Ty rafał sie zapodziałęs I sie zwinelismy z Michałem :)_
No to Widze że kuba na gorąco sie wziełes do roboty
Wazne ze gaznik masz juz czysty Tomasz specjalista Gaznikowiec
Kamil polecialem na stacje po browarki chcialem wam postawic bro i tomkowi bo ostatnio mylem gada u niego za free a nie lubie tak na gebe , myslalem ze bedziecie na karcher szli z gadami , wiec sie wymknalem na chwile ale nastepnym razem postawie tez , ogolnie dzieki wielkie za pomoc i do nestepnego
Widzę, że wypad udany. Szkoda że nie mogłem polatać z wami, Gad czeka na pierwszy przegląd i nie mogłem go ruszyć, na weekend będzie gotowy. Wczoraj i dzisiaj trochę popadało, zapowiada się ciekawie.
no i ten tego tajwaniec zrobiony i prawie gotowy zostały do zalozenia plastiki itp. jak będę miał czas to zrobię snorkel i będę atakował znów rzeczkę jak się bawić to się bawić i to w dobrym towarzystwie