Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Kamil lepiej szyfrujcie ustawki i miejsca do jazdy bo nigdy nie wiadomo kiedy sie na nas przyczają
TranS-Squad Team
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Widzę że zaczynają się zmagania nie tylko z terenem a być może tak że z policją która chce poprawić statystyki .
Pozdrawiam
- Progress
- TranS-Squad Team
14.04 Need for Speed 2 ( godzina startu jeszcze nieustalona )
Teren: Raj i okolice lub G.K.- plaża ( w zależności od ilości chętnych)
Squad: jak na razie Ja + Maciek yfz450se
Teren: Raj i okolice lub G.K.- plaża ( w zależności od ilości chętnych)
Squad: jak na razie Ja + Maciek yfz450se
TranS-Squad Team
kamil_trx jak mogłbys sprecyzowac przy ktorej trasie na orlenie bo nie wiem nawet w którym kierunku mam jechac
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Ja również potwierdzam ale tylko niedziela (sobota pracująca )
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
Adrian Wiesz dla nowych członków To tak ciezko szyfrowac jak sie wprowadzi w temat To mozna:^^
A zreszta jak beda chcieli nas złapac to i tak to zrobią
Rafał gofer
To jest trasa na wołomin nie wiem czy kojarzysz
Ty jests z Brd?
A zreszta jak beda chcieli nas złapac to i tak to zrobią
Rafał gofer
To jest trasa na wołomin nie wiem czy kojarzysz
Ty jests z Brd?
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
a Odnosnie patrolu To własnie jechali ta zwirówka My lecielismy od rzeki na wporst na podjazdy a oni z tamtej własnei strony jechali i spotkalismy ich w połowie
Wydaje mi sie ze był to suzuki Samuraj albo cos tego przekroju.
wiec navarot i tam gdzie najciezszy teren czyli rzeka bo sami samochodem tam nie wjada Chyba ze czołgiem
No trzeba teraz zaczac sie rozgladac w Zime im sie niechciało a teraz zaczeło sie ciepło coraz wiecej ludzi i beda sepic na mandaty
Wydaje mi sie ze był to suzuki Samuraj albo cos tego przekroju.
wiec navarot i tam gdzie najciezszy teren czyli rzeka bo sami samochodem tam nie wjada Chyba ze czołgiem
No trzeba teraz zaczac sie rozgladac w Zime im sie niechciało a teraz zaczeło sie ciepło coraz wiecej ludzi i beda sepic na mandaty
Polecam Stronke
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Aż nie chce mi się wierzyć, że policmajstry wjechały do lasu ?!
Kamil, może w tej panice nie zauważyliście że to był zwykły 4X4 tylko imitujący barwy policyjne ?!
Kurcze jeżeli to prawda, to może być nieciekawie bo (...jak mnie pamięć nie myli), to teraz można dostać 500 plnów za jazdę po lesie. Może ktoś potwierdzić jaki faktycznie jest mandat i czy są przewidziane jakieś "widełki" od.... - do..... pln. ?????
Adrian, Maciek - nie wiem jak Was, ale mnie zaczyna powoli martwić brak "wstecznego" .
Kamil, może w tej panice nie zauważyliście że to był zwykły 4X4 tylko imitujący barwy policyjne ?!
Kurcze jeżeli to prawda, to może być nieciekawie bo (...jak mnie pamięć nie myli), to teraz można dostać 500 plnów za jazdę po lesie. Może ktoś potwierdzić jaki faktycznie jest mandat i czy są przewidziane jakieś "widełki" od.... - do..... pln. ?????
Adrian, Maciek - nie wiem jak Was, ale mnie zaczyna powoli martwić brak "wstecznego" .
- Progress
- TranS-Squad Team
Kamil to moze piszcie sobie na PW szczegóły.
Czesto jest tak ze wszyscy jezdzimy tego samego dnia w tym samym miejscu jednak my sie z tym kryjemy wy natomiast nie, piszczac szczegoly ustawki i miejsce do jazdy.
W zwiazku z tym nasze starania utajnienia naszych miejscowek wy skutecznie rozwalacie
Waldek ja trenuje zawracanie w miejscu w ciasnych alejkach, nic innego mi nie pozostaje.
Od strazy lesnej jest to chyba max 500
Policja na poligonie moze nam chyba na skoczyc chyba ze dziala w porozumieniu z wojskiem - nigdy nie wiadomo.
Obawiac sie trzeba najbardziej lesniczych i strazy lesnej ci jednak nie zapuszczaja sie raczej na poligon.
Poligon obstawia zandarmeria oni zas żadko sie pojawiaja.
Trzeba byc caly czas czujnym i skutecznie szyfrowac miejscowki ten temat jest tak duzy ze zainteresowani zlapaniem nas bez problemu to trafia i zrobia z niego uzytek.
Czesto jest tak ze wszyscy jezdzimy tego samego dnia w tym samym miejscu jednak my sie z tym kryjemy wy natomiast nie, piszczac szczegoly ustawki i miejsce do jazdy.
W zwiazku z tym nasze starania utajnienia naszych miejscowek wy skutecznie rozwalacie
Waldek ja trenuje zawracanie w miejscu w ciasnych alejkach, nic innego mi nie pozostaje.
Od strazy lesnej jest to chyba max 500
Policja na poligonie moze nam chyba na skoczyc chyba ze dziala w porozumieniu z wojskiem - nigdy nie wiadomo.
Obawiac sie trzeba najbardziej lesniczych i strazy lesnej ci jednak nie zapuszczaja sie raczej na poligon.
Poligon obstawia zandarmeria oni zas żadko sie pojawiaja.
Trzeba byc caly czas czujnym i skutecznie szyfrowac miejscowki ten temat jest tak duzy ze zainteresowani zlapaniem nas bez problemu to trafia i zrobia z niego uzytek.
TranS-Squad Team
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
To o której i gdzie ustawka w niedzielę ??? Pytam bo ostatnio musze odpowiednio wcześniej planować niedzielne wypady w teren .
....może 10.00 na Orlenie przy myjni Tomka ??? Podjechałbym do Was bo i tak będę musiał zalać gada .
....może 10.00 na Orlenie przy myjni Tomka ??? Podjechałbym do Was bo i tak będę musiał zalać gada .