Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
A będą jakieś "łośki" ???
i jak jutro ktos sie rusza w teren czy kazdy lezy pod drzewem ^^
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
24-03 start 8.00 daszki - KOŁBIEL - G.KALWARIA - KONSTANCIN.J.- WAWA - MYJKA - garaż 250km pękło.....
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
Jakies Działania operacyjne podejmowane są 1.04?
Polecam Stronke
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Na razie chyba nie dopiero po świtach Ja też się odzywałem do bosa TranS-Squad Team z chęcią bym się przyłączył do jakiegoś wypadu
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- waldik32
WacoQ ....jak chcesz latać z TST, to pisz bezpośrednio do chłopaków na ich forum klubowym TST ...tutaj ustawiają się głównie "wygnańcy" z TST i inni "niezrzeszeni" .
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
waldik32 pisze:WacoQ ....jak chcesz latać z TST, to pisz bezpośrednio do chłopaków na ich forum klubowym TST ...tutaj ustawiają się głównie "wygnańcy" z TST i inni "niezrzeszeni" .
Pozdrawiam
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
O to nie wiedziałem że są wygnańcy luzik na razie to bez znaczenia grunt to trochę polatać w miarę możliwości "czasowo - pracowych" . Nie znam ludzi ani terenów w okolicach Warszawy wiec szukam na forum jak ktoś nie ma nic przeciwko to z chęcią się dołączam wiec dajcie znać jak by co
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- waldik32
wacoQ , ale Ty jesteś z okolic Piaseczna a my jesteśmy z drugiej strony Wisły ...trochę daleko od naszych terenów .
Na PW puściłem Ci namiar na forum, na którym umawiają się ekipy/quadowcy z Twoich rejonów (Piaseczno i okolice) .
Na PW puściłem Ci namiar na forum, na którym umawiają się ekipy/quadowcy z Twoich rejonów (Piaseczno i okolice) .
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
wacoQ zgodnie z obietnica informuje cie o ustawce ktorą planujemy na 07.04.
Tym razem squad będzie prawdopodobnie w znacznym stopniu okrojony z uwagi na święta.
Wstępnie przedstawia się o tak że będę ja i Maciek (yfz450se) by TST + 3 ośki - raptory i jeden outlander 800. Więc generalnie squad mieszany, jakieś większe przeprawy raczej nie są w planie z uwagi na przewagę maszyn typu "ośka" ale na pewno w drodze udostępnimy ci kilka bagienek
Reszta chłopaków z TST czyli same 4x4 świętują więc raczej nikt się nie pojawi ale okazja jeszcze będzie.
Start planujemy na godzinę okolo 9-10 jeszcze nie ustaliliśmy, teren do jazdy - nasze okoliczne czyli bardzo fajne !
Kto chętny zapraszamy. Pogoda ma być ciepło i słonecznie.
Tym razem squad będzie prawdopodobnie w znacznym stopniu okrojony z uwagi na święta.
Wstępnie przedstawia się o tak że będę ja i Maciek (yfz450se) by TST + 3 ośki - raptory i jeden outlander 800. Więc generalnie squad mieszany, jakieś większe przeprawy raczej nie są w planie z uwagi na przewagę maszyn typu "ośka" ale na pewno w drodze udostępnimy ci kilka bagienek
Reszta chłopaków z TST czyli same 4x4 świętują więc raczej nikt się nie pojawi ale okazja jeszcze będzie.
Start planujemy na godzinę okolo 9-10 jeszcze nie ustaliliśmy, teren do jazdy - nasze okoliczne czyli bardzo fajne !
Kto chętny zapraszamy. Pogoda ma być ciepło i słonecznie.
TranS-Squad Team