Witam. Zwracam sie do was, jako nowy uzytkownik
-
Witam. Zwracam sie do was, jako nowy uzytkownik
Witam po raz kolejny. calkowicie nie wiem gdzie postawic ten watek, przepraszam. Ostatnio szukalem sobie jakis pojazd terenowy na ktorym bede mogl poszalec. Szukajac wiele ofert na allegro znalazlem ciekawa oferte ENDURO kingway lander 250 (mikilon 250). http://motoland.rybnik.pl/images/1%2823%29.jpg . teraz sobie myslicie co ty sie pytasz, skoro to jest motor a nie quad! Tak tak wiem, ale na temat tego motoru nie ma zadnych informacji! prozno przeszukiwalem google i rozne fora szukajac jakis informacjii. Informacjie ktore szukam to info o silniku, gdyz rozne chinskie quady posiadaja ten sam silnik.. czy mozecie mi powiedziec, wyslac no nie wiem jakiegos linka na temat utrzymaniu tegoz silnika? Chodzi mi o okresowe przeglady, jak ustawic zawory, jaki olej wlewac do miski olejowej, jak wyczyscic gaznik itp. pewnie pierwsze co powiecie "nie kupoj ten motor" , ale zaznaczam ze jest to motor na poczatek, jest tani, posiada homologacje i jest nowy - sa to cechy motorka ktorych wymagam. Dodam, ze moj wiek to 17 lat.