Świdnica...
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Świdnica...
Ostatnio zmieniony śr 11 lut, 2015 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawiono link.
Powód: Poprawiono link.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Świdnica...
Czytałem o fotopułapkach.
Nas też kiedyś jedna taka "namierzyła" , było nas sześciu, dwóch dostało wezwanie i mandaty po 300 zł, całe szczęście nikt się nie zna i spotyka przypadkowo w lesie
A tu mamy ewidentny przykład donosicielstwa, złapali jednego a ten wsypał wszystkich - czy to mądre?
Z drugiej strony jak ja jadę po lesie i widzę idących ludzi - zawsze zwalniam i uczulam na to moją grupę, awaryjne lub ręka w górę i jedziemy powoli - bez względu kto to idzie - trzeba zwolnić i już.
Nas też kiedyś jedna taka "namierzyła" , było nas sześciu, dwóch dostało wezwanie i mandaty po 300 zł, całe szczęście nikt się nie zna i spotyka przypadkowo w lesie
A tu mamy ewidentny przykład donosicielstwa, złapali jednego a ten wsypał wszystkich - czy to mądre?
Z drugiej strony jak ja jadę po lesie i widzę idących ludzi - zawsze zwalniam i uczulam na to moją grupę, awaryjne lub ręka w górę i jedziemy powoli - bez względu kto to idzie - trzeba zwolnić i już.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Bilu.
Lejek wszystkich nas uczulał żeby zwolnić jak ktoś idzie, staram się pilnować, ostanio mało jeżdżę bo praca... bo chory byłem... Pingwin naszykował mi do jazdy i... i stoi...
Świdnica blisko mnie, jakieś 40km, tereny fajne, ale jak ma jeden drugiego kopać...
Świdnica blisko mnie, jakieś 40km, tereny fajne, ale jak ma jeden drugiego kopać...
- oolsztyniak
- Moderator
No niestety, szkoda, że w takich sytuacjach donosi swój na swego.
BTW nie chciałbym być w jego skórze
BTW nie chciałbym być w jego skórze
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Bilu.
byłem kiedyś w dość podobnej sytuacji, ale rolnik nie bardzo wiedział o co pyta, o quadzie nawet nie myślałem, a w okolicy chłopacy latali na crosach,
przeleciał rolnikowi przez środek pola i zostawił rów 10cm heh
ten przygnał do mnie bo wszyscy wiedzieli że od małego śmigam na 2ch kołach, ale w tych zmierzłych czasach latałem na R1 RN12/13 więc o polu nie było mowy, z tym że o mały włos i wygadałbym przez głupotę :/
przeleciał rolnikowi przez środek pola i zostawił rów 10cm heh
ten przygnał do mnie bo wszyscy wiedzieli że od małego śmigam na 2ch kołach, ale w tych zmierzłych czasach latałem na R1 RN12/13 więc o polu nie było mowy, z tym że o mały włos i wygadałbym przez głupotę :/
- oolsztyniak
- Moderator
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Bilu.
e tam... w 99r jak kupiłem pierwszego erłana to zabrałem pannę na przejażdżkę... szkoda że terenu nie znałem, nigdy nie miałem dziewczyny z okolicy hah
Bojanice znam z przejazdu, faktycznie fajne tereny, blisko Wałbrzycha
Bojanice znam z przejazdu, faktycznie fajne tereny, blisko Wałbrzycha
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
znam historię, że policja wpadła gościowi do domu, przeszukali garaż i porównali sobie ciuszki z tymi z kamerki w lesie
a namierzyli go z FB
oglądam filmiki w YT i widzę, że co niektórzy znajomi nadal latają rolnikom po polach, albo droga jest wyboista więc wybierają gładszy teren wzdłóż drogi czyli po zasianym polu
masakra !
żadnego poszanowania !
u nas nawet po zaoranym nikt nie pojedzie
a namierzyli go z FB
oglądam filmiki w YT i widzę, że co niektórzy znajomi nadal latają rolnikom po polach, albo droga jest wyboista więc wybierają gładszy teren wzdłóż drogi czyli po zasianym polu
masakra !
żadnego poszanowania !
u nas nawet po zaoranym nikt nie pojedzie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
a to i takich ścigać można, ja tam w pole nikomu nigdy bym nie wjechał, bo jak ja bym się czuł gdyby mi ktoś po skoszonym trawniku orał.... tępić i ścigać takich bezmyślnych driverów.
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
Z tym się zgadzam bo ostatnio mało co brakło a bym dostał za kogośmarioIII pisze:a to i takich ścigać można, ja tam w pole nikomu nigdy bym nie wjechał, bo jak ja bym się czuł gdyby mi ktoś po skoszonym trawniku orał.... tępić i ścigać takich bezmyślnych driverów.
23:00 wracałem od kolegi z warsztatu z małego przeglądziku maszyny. Pech chciał że przypadkiem naruszyłem instalację LEDÓW, które wysiadły i wracałem tylko na seryjnych lampach. Jechałem bardzo spokojnie bo primo prawie bez świateł secundo na drodze była piękna warstwa lodu, tetrio o tej porze różne zwierzaczki lubią wyskoczyć na drodze. No i pyrkam tak sobie powoli 40, max 50km/h, gdy nagle 5 metrów przede mną zapala się światełko czołówki, mówię sobie co jest kurdę, gdy zbliżyłem się jeszcze bardziej zobaczyłem jakiegoś faceta i ogromny kij którym próbował mnie ściągnąć z maszyny ... Chciałem się zatrzymać i podyskutować , ale dość szybko oceniłem że jednak moje marne 178 cm wzrostu nie da rady z prawie 2 metrami. Efekt był taki że do domu wracałem już kapkę szybciej Ale strachu co się najadłem to moje ...
Ozo Drapers Squad