cześć
zakupiłem garmina 62
wyrysowałem sobie ślady od Warszawy do okolic Chynowa ok 61 km trasy
i mam problem nie mogę wgrać do nawi. wrzucam plik kmz. do folderu CustomMaps i nic to nie daje wchodzę w opcje mapy i tam nie widać tego pliku. ale jak wrzucę plik kmz samej mapy topo to ją widać i wczytuje.
Wgrywanie Trasy garmin62
- bartek1080
- Quad:: Outlander 800 xxc
- Imię: Bartek
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Wgrywanie Trasy garmin62
Przepuszczenie (import i zapisanie jako ślad/trasa) tego pliku przez program np. Base Camp i wysłanie go do urządzenia właśnie z poziomu programu powinno temat rozwiązać. Miałem chyba właśnie podobny problem na początku z trakiem zrobionym w Google Earth.
Albo zapisz go w GE jako KML. I wrzucaj w inny folder bo ten co podałeś to jest miejsce gdzie są zapisane mapy a nie trasy/ślady.
Albo zapisz go w GE jako KML. I wrzucaj w inny folder bo ten co podałeś to jest miejsce gdzie są zapisane mapy a nie trasy/ślady.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Wgrywanie Trasy garmin62
Ślad z ge w formacie kml przerób do gpx i po podłączeniu do kompa wrzuć plik w formacie gpx do folderu gpx. Odczytasz później ślad. Do konwertowania śladu ściągnij sobie program gps Babel albo szukaj w googlach kml to gpx konwerter
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.