Wasze zdanie o Gryzli 700
Wasze zdanie o Gryzli 700
WITAM SERDECZNIE
MAM PARĘ GROSZY DO WYDANIA.MYŚLĘ O GRIZZLI 700,MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO NAPISZE MI COŚ WIĘCEJ NA TEN TEMAT.CZY TO JEST DOBRY WYBÓR?
Z POZDROWIENIAMI
GÓRU
MAM PARĘ GROSZY DO WYDANIA.MYŚLĘ O GRIZZLI 700,MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO NAPISZE MI COŚ WIĘCEJ NA TEN TEMAT.CZY TO JEST DOBRY WYBÓR?
Z POZDROWIENIAMI
GÓRU
Ostatnio zmieniony czw 23 sie, 2007 przez GURU, łącznie zmieniany 1 raz.
GURU
moim zdaniem jak najlepszy, ciągle nie mogę wyjść z podziwu, jak łatwo i zgrabnie się na tym lata, mam dwa, jednego mogę Ci odstąpić (dotarłem go dla syna, ale jest za duży dla niego, salon, gwarancja, 2 mies., zielony), dodam, że docieranie jest nudną i upierdliwą czynnością-jeśli się to porządnie traktuje
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Zarówno Polar jak i B 800 zakup tego wiąże sie z problemem serwisowania na terenie Wrocławia,czas oczekiwania na jakie kolwiek części powala mnie z nóg.Jednak zdecydowałem się na zakup G 700 wmiarę upływu czasu może się coś zmieni na lepsze i powstanie z prawdziwego zdażenia profesjnalny przedstawiciel i serwis tych marek mający wszystko na miejscu.
GURU
- prezziguzzi
- Kontakt:
To fakt... Dźwięk Bomby, aż miło drażni bębenki... Osobiście - strasznie mi się podoba.
Ale jak dla mnie prawdziwa V-ka 750 Brute Force'a na gaźnikach w wykonaniu Kawy to orkiestra dla uszu.
Prawdziwa muzyka
Ale jak dla mnie prawdziwa V-ka 750 Brute Force'a na gaźnikach w wykonaniu Kawy to orkiestra dla uszu.
Prawdziwa muzyka
.:GALEON:.