Warsztaty, serwisów i dilerzy CFek - dyskusja.
Re: Warsztaty, serwisów i dilerzy CFek - dyskusja.
Również ciepłe słowa w kierunku Andrzeja. Wymiana amora w okresie urlopowym to jedna wielka porażka, jednak nie zawiódł i słowa danego dotrzymał. Naprawdę wielki pozytyw.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Czyżby pozytywne zmiany?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: był chinol a teraz szukam....
- Imię: Wojtek
Jeśli szło by to w tym kierunku to ja czekam, aż wypuszczą tysiączkę Ciekawe ,czy coś już wiadomo. Trzepie cały czas net ale cisza
Przydałoby sie również trochę więcej akcesoriów typu np:
MOD - http://motorespect.com/catalog/accessor ... to_x8.html
Przód bumper-
http://motorespect.com/catalog/accessor ... cf_z8.html
Tył bumper
http://motorespect.com/catalog/accessor ... adnij.html
ale temat jest ogarniany , jeśli ktoś będzie zainteresowany to dam namiar
Przydałoby sie również trochę więcej akcesoriów typu np:
MOD - http://motorespect.com/catalog/accessor ... to_x8.html
Przód bumper-
http://motorespect.com/catalog/accessor ... cf_z8.html
Tył bumper
http://motorespect.com/catalog/accessor ... adnij.html
ale temat jest ogarniany , jeśli ktoś będzie zainteresowany to dam namiar
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Dokładnie bardzo pozytywne załatwienie sprawy .
-
- Quad:: CF MOTO X8 EPS
- Imię: Piotr
Witam wszystkich quado-maniaków. Zostałem niedawno posiadaczem nowej X8-ki z EPS-em i chciałem się przy okazji tematu przywitać.
Quad zakupiony u Pingwina ma obecnie 200 km przebiegu. 1-szt serwis oczywiście u Daniela. Niestety udało mi się uszkodzić manszetę przy tylnim lewym kole ( jechałem na kołach 80km w tym lasy i polne drogi 6km). Niestety serwis nie posiadał oryginalnej manszety CF Moto ale za to pasowała idealnie od Arctic Cata.
Serwis super - zresztą to chyba wszyscy wiedzą. Z dealerem trochę gorzej bo od początku września wciąż czekam na dosłanie pługa. Jak widać nie można mieć wszystkiego niestety. Mam nadzieje w dniu jutrzejszym uda się im dosłać obiecany pług.
Kolejny serwis za 600 km też u Daniela (będą również zakładane osłony spodu) którego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.
Quad zakupiony u Pingwina ma obecnie 200 km przebiegu. 1-szt serwis oczywiście u Daniela. Niestety udało mi się uszkodzić manszetę przy tylnim lewym kole ( jechałem na kołach 80km w tym lasy i polne drogi 6km). Niestety serwis nie posiadał oryginalnej manszety CF Moto ale za to pasowała idealnie od Arctic Cata.
Serwis super - zresztą to chyba wszyscy wiedzą. Z dealerem trochę gorzej bo od początku września wciąż czekam na dosłanie pługa. Jak widać nie można mieć wszystkiego niestety. Mam nadzieje w dniu jutrzejszym uda się im dosłać obiecany pług.
Kolejny serwis za 600 km też u Daniela (będą również zakładane osłony spodu) którego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
lemon pisze:Witam wszystkich quado-maniaków. Zostałem niedawno posiadaczem nowej X8-ki z EPS-em i chciałem się przy okazji tematu przywitać.
Pilnuj przegladow i staraj sie nie przekraczac ustalonych Limitow KM.
-
- Quad:: CF MOTO X8 EPS
- Imię: Piotr
Jasna sprawa dla mnie. Zamierzam pilnować serwisów i kilometrów. Jak na razie dopiero 236km przejechane. Quad codziennie dostaje po około 20-30km więc dosyć szybko zawitam na 2-gim serwisie. Dziś zauważyłem że poci się olejem przy korku spustowym tylnego dyfra. Jutro odkręcę osłonę i skontroluję czy śruba nie jest za luźna.
- Supriseme
Pamietaj o postojach i wystudzaniu quada po godzinie jazdy no i nie katuj go
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Postój i wystudzenie? Pierwsze słyszę
Spoko z tym pługiem, chyba, że śnieg już u Was spadł
Spoko z tym pługiem, chyba, że śnieg już u Was spadł
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Supriseme
Napisane żeby podczas docierania po każdej godzinie jazdy wystudzić silnik ja tak docierałem i może dlatego nie mam z nim problemów