Warszawskie serwisy quadowe
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Warszawskie serwisy quadowe
Zachęcam wszystkich forumowiczów do wpisywania swoich opinii na temat usług serwisów, warsztatów z których korzystaliście na terenie Warszawy i okolic.
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Zaczyna być widać pewne standardy
JAPE, dzięki za opinie.
JAPE, dzięki za opinie.
TranS-Squad Team
To może ja w koncu cos napiszę.
Bros Racing Kędzierscy
- wymiana łańcuszka rozrządu
- regulacja zaworów
- wymiana całego napędu, dałem mój napęd
- zmiana oleju, dałem im mój olej i filtr
zapłaciłem cos kolo 500zl za wszystko wliczając łancuszek rozrządu 180zl
Troche ciężko u nich z terminami bo mają dużo roboty i często wyjeżdzają gdzies na zawody. Quada odbierałem zawsze tego samego dnia którego oddawałem, oczywiscie trzeba sie wczesniej umówic telefonicznie. Po ich robocie maszyna zawsze wypucowana Mają praktycznie wszystkie części na miejscu a jak czegos nie ma to w ciągu 4 dni wszystko mogą sprowadzic. Można zamawiac części przez tel bez zostawiania zaliczki obojętnie czy cos kosztuje 15zl czy 1500zl nigdy nie mialem z tym problemu. Np w Yamasze Motostyl na Targowej kiedys zamawialem kranik do baku za chyba 10zl i musialem jechac do nich i zostawic zaliczke bo inaczej nic nie zamówią mimo ze nie raz cos u nich zamawialem. Na wszystkie pytania serwisowe odpowiedzą bez problemu wytłumaczą co i jak trzeba założyc czy wymienic, za to w Motostylu są to super tajne informacje serwisowe których nie zdradzą przez telefon ( kiedys jak kupilem quada zadzwonilem do nich z pytaniem jaki powinien byc luz łancucha) ale za to bardzo chetnie przyjmą na serwis quada
Jeszcze mi sie przypomnialo regeneracja tylnego amortyzatora 420zl chyba, wymiana jakiegos tam uszczelniacza oleju i gazu. Działa jak nowy. Kiedys quady przyjmowali niechętnie ale teraz widze ze się to zmienilo, nawet widzialem ze zmieniali całą zawieche w nowej yfz 450 Serwisują i tuninguja motocykle zawodników z całej polski. Serwis pełna profeska, wiesz ze nie będą sie uczyli na towim sprzęcie jak to bywa w niektórych serwisach. Osobiscie złego słowa o nich nie słyszałem i moge ich śmiało polecic.
Yamaha Motostyl ul. Targowa
przegląd quada - wymiana oleju, filtra oleju, reg zaworów, naciągnięcie i nasmarowanie łańcucha 500zl pierwszy i ostatni raz (oddałem tam quada zaraz po kupnie luzów na wahaczach nie potrafili skasowac, strzelania z wydechu tez nie (brakowalo tylko uszczelki przy kolektorze pewnie nawet tam nie zaglądali) Brak częsci na miejscu, tylko klocki filtry i świece.
Multimoto
wymiana łożysk igiełkowych w tylnym wahaczu i wyciągniecie z niego 3 urawanych srub 100zł. Termin realizacji chyba 3 dni, kiedys zamawialem u nich opony mieli najlepszą cene na maxxis razr czekałem cos kolo 3-4 dni. Po nowym roku oddaje quada do Multimoto zobaczymy jak wyjdzie im prostowanie i spawanie Ceny za serwis mają troche wygórowane ale nie ja bede płacił za tą wizyte. Po tym zabiegu pewnie bede mogł cos więcej napisac.
STRĄCZYŃSKI LESZEK. REGENERACJA I WYTWARZANIE CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH
UL. SZUMNA 7
04-514 WARSZAWA
Telefon : 22 613 22 75
regenerowalem u nich sworznie wahaczy 30zl za sztuke. Termin realizacji 2 dni, jestem zadowolony z roboty.
Prostowanie osiek w Starej milosnej tez polecam, kilku kolegów oddało tam ośki i wszystkie jeźdzą do dziś. Tak jak Adrian pisał 150zl za robote.
Jak ktos bedzie potrzebowal spawac plastiki w quadzie to w Wesołej Zielonej jest gosiciu który robi takie rzeczy. Kumplowi w raptorze spawal airboxa lampe i przedni plastik. Robi estetycznie i szybko. Nie mam tel ale moge sie pofatygowac i spisac jak by ktoś potrzebował.
Bros Racing Kędzierscy
- wymiana łańcuszka rozrządu
- regulacja zaworów
- wymiana całego napędu, dałem mój napęd
- zmiana oleju, dałem im mój olej i filtr
zapłaciłem cos kolo 500zl za wszystko wliczając łancuszek rozrządu 180zl
Troche ciężko u nich z terminami bo mają dużo roboty i często wyjeżdzają gdzies na zawody. Quada odbierałem zawsze tego samego dnia którego oddawałem, oczywiscie trzeba sie wczesniej umówic telefonicznie. Po ich robocie maszyna zawsze wypucowana Mają praktycznie wszystkie części na miejscu a jak czegos nie ma to w ciągu 4 dni wszystko mogą sprowadzic. Można zamawiac części przez tel bez zostawiania zaliczki obojętnie czy cos kosztuje 15zl czy 1500zl nigdy nie mialem z tym problemu. Np w Yamasze Motostyl na Targowej kiedys zamawialem kranik do baku za chyba 10zl i musialem jechac do nich i zostawic zaliczke bo inaczej nic nie zamówią mimo ze nie raz cos u nich zamawialem. Na wszystkie pytania serwisowe odpowiedzą bez problemu wytłumaczą co i jak trzeba założyc czy wymienic, za to w Motostylu są to super tajne informacje serwisowe których nie zdradzą przez telefon ( kiedys jak kupilem quada zadzwonilem do nich z pytaniem jaki powinien byc luz łancucha) ale za to bardzo chetnie przyjmą na serwis quada
Jeszcze mi sie przypomnialo regeneracja tylnego amortyzatora 420zl chyba, wymiana jakiegos tam uszczelniacza oleju i gazu. Działa jak nowy. Kiedys quady przyjmowali niechętnie ale teraz widze ze się to zmienilo, nawet widzialem ze zmieniali całą zawieche w nowej yfz 450 Serwisują i tuninguja motocykle zawodników z całej polski. Serwis pełna profeska, wiesz ze nie będą sie uczyli na towim sprzęcie jak to bywa w niektórych serwisach. Osobiscie złego słowa o nich nie słyszałem i moge ich śmiało polecic.
Yamaha Motostyl ul. Targowa
przegląd quada - wymiana oleju, filtra oleju, reg zaworów, naciągnięcie i nasmarowanie łańcucha 500zl pierwszy i ostatni raz (oddałem tam quada zaraz po kupnie luzów na wahaczach nie potrafili skasowac, strzelania z wydechu tez nie (brakowalo tylko uszczelki przy kolektorze pewnie nawet tam nie zaglądali) Brak częsci na miejscu, tylko klocki filtry i świece.
Multimoto
wymiana łożysk igiełkowych w tylnym wahaczu i wyciągniecie z niego 3 urawanych srub 100zł. Termin realizacji chyba 3 dni, kiedys zamawialem u nich opony mieli najlepszą cene na maxxis razr czekałem cos kolo 3-4 dni. Po nowym roku oddaje quada do Multimoto zobaczymy jak wyjdzie im prostowanie i spawanie Ceny za serwis mają troche wygórowane ale nie ja bede płacił za tą wizyte. Po tym zabiegu pewnie bede mogł cos więcej napisac.
STRĄCZYŃSKI LESZEK. REGENERACJA I WYTWARZANIE CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH
UL. SZUMNA 7
04-514 WARSZAWA
Telefon : 22 613 22 75
regenerowalem u nich sworznie wahaczy 30zl za sztuke. Termin realizacji 2 dni, jestem zadowolony z roboty.
Prostowanie osiek w Starej milosnej tez polecam, kilku kolegów oddało tam ośki i wszystkie jeźdzą do dziś. Tak jak Adrian pisał 150zl za robote.
Jak ktos bedzie potrzebowal spawac plastiki w quadzie to w Wesołej Zielonej jest gosiciu który robi takie rzeczy. Kumplowi w raptorze spawal airboxa lampe i przedni plastik. Robi estetycznie i szybko. Nie mam tel ale moge sie pofatygowac i spisac jak by ktoś potrzebował.
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Noo... Maćko lepiej późno niż wcale
Trochę tego było
Trochę tego było
TranS-Squad Team
-
- Quad:: Polaris Predator-Raptor 700
- Imię: darek
no teraz ja wstawiłem quada ośke polarisa predatora w międzylesiu później podam adres ceny i opinie bo jutro moze odbiore po 2 msc czekania ponoc ogarniają temat ale jeszcze nie nic nie wiem wszystko sie przeciąga.... jak odbiore to sie podziele info... super pomysł z tym tematem Progress...
:):):)darecki:):):)
- Progress
- TranS-Squad Team
Yo, gdzie sie podziewales ? Koniecznie napisz jak sie spisali.
Zeby nie robic balaganu w tym temacie to mozemy pogadac w naszym temacie w dziale Relacje.... Pod nazwa "konwersacje zewnetrzne" zapraszam.
Zeby nie robic balaganu w tym temacie to mozemy pogadac w naszym temacie w dziale Relacje.... Pod nazwa "konwersacje zewnetrzne" zapraszam.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: Polaris Predator-Raptor 700
- Imię: darek
witam ponownie i przepraszam za tak długo ale dopiero odebrałem quada no wiec tak jestem wsciekły poniewaz stał tam ponad 3 MIESIĄCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sam koles sobie nie poradzil i tak robil go ktos jeszcze i tak za wymiane klocków których nie zamawiałem i tak musiałem zapłacic nieważne to za regulacje płytek zaworowych 450 pln znalezienie błedu z podawaniem istry 450 pln klocki 250pln wymiana 2 końcówek 250pln i cały zardzewiał poniewaz stal ten cały czas pod chmurką niewiem moze tylko to mnie spotkało ale NIE POLECAM tego warsztatu Waldek MIĘDZYLESIE... POLECANY OD KOLESI ZE Starej Miłosnej... pozdrawiam
:):):)darecki:):):)
- Scorpion94
- Quad:: Can-Am XT 1000 SCORPION
- Imię: Krystian
batman ale lipa teraz powinni Ci płacić odszkodowanie za quada i jego przywrócenie do życia .... szok co ludzie wyprawiają w warsztatach niby serwisach jakaś żenada
Myślisz że mi uciekniesz? SCORPION i tak Cię złapie ;]
~~~~TranS-Squad Team~~~~
http://www.trans-squad-team.pl - NOWA STRONA
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
Mój kanał na youtube.pl Zapraszam
http://www.youtube.com/user/oviperson?feature=mhee
~~~~TranS-Squad Team~~~~
Panowie odkopie troszke temat otóż jadę jutro pod Warszawę do Braci Kędzierskich po moją Hondzinkę trx 450r robiłem remont generalny korba tłok łańcuszek + zużyte elementy całość na oryginalnych częściach korba Prox'a całość wyszła 4700zl co do wymienionych wszystkich części dopiszę jutro co ile kosztowało itp.
- Scorpion94
- Quad:: Can-Am XT 1000 SCORPION
- Imię: Krystian
Od nas kolega Progress tam się serwisował więc jak masz jakieś pytania co do tego serwisu to pisz do niego
Myślisz że mi uciekniesz? SCORPION i tak Cię złapie ;]
~~~~TranS-Squad Team~~~~
~~~~TranS-Squad Team~~~~