warszawa i okolice
warszawa i okolice
dopiero co zakupilem quada i wiem ze nad wisla z jazad lipa, wrocilismy z Mazur a tam bajka
ktos chetny na pojezdzawki w okolicach wawy??
P.
ktos chetny na pojezdzawki w okolicach wawy??
P.
-
- Kontakt:
ok to może ja zaczne - proponuje jakąś ustawke na najbliższy weekend - gdzieś po lewej stronie wawy - obok mnie to nie ma jakiś super terenów (2 tory ale bardziej crossowe - jeden prywatny quadowy - nie wiem czy gościu wpuściłby obcych ludzi, no i dróżki w KPN ale te dopuszczone do ruchu), ale z dojechaniem w okolice nadarzyna/pruszkowa czy też nowego dworu nie mam problemu
Jak sie pogoda poprawi to podjade na pobliską cegielnie ( tam gdzie glinę wydobywają i zobacze jak teren tam wygląda oraz na pobliską zamknieta żwirownie)
Jak ktoś chciałby pośmigać to ja jestem bardzo chętny pojeździć w końcu nie sam
Jak sie pogoda poprawi to podjade na pobliską cegielnie ( tam gdzie glinę wydobywają i zobacze jak teren tam wygląda oraz na pobliską zamknieta żwirownie)
Jak ktoś chciałby pośmigać to ja jestem bardzo chętny pojeździć w końcu nie sam
In Arsene we trust......
-
- Kontakt:
ja na LS Odes 400 - poki co sam jezdze bo narazie nie mam z kim - super tor jest w kaszarni ale to prawie 80km od wawy kierujac sie na połnoc za wyszkowem - jakbys mial wieksza przyczepke to chetnie zabralbym sie kiedys tam z toba tam mozna dopiero poszaleć
a co do sochaczewa i toru to jeszcze tam nie bylem ale mysle zeby sie tam wybrac - wstep kosztuje 40 zeta i jezdzic mozna do bolu
a co do sochaczewa i toru to jeszcze tam nie bylem ale mysle zeby sie tam wybrac - wstep kosztuje 40 zeta i jezdzic mozna do bolu
In Arsene we trust......