Używany misiek 450
-
- Quad:: Kymco kxr 250, TGB Target 525, Kymco MXU 500irs
- Imię: szymon
Używany misiek 450
Witam, ponawiam temat o yamaszcze grizzly 450, Quad jest całkiem fajny, bardzo mi się podoba, znudził mi się strasznie mój turystyk, i ciągnie mnie do przeprawowych, Target nawet fajnie jeździ po górkach, górach i błotku, ale ja chcę błoto, bagna więc moje pytanie czy warto kupić Yamaha grizzly 450 2004 rok a cena do 16 tysięcy, czy to się w ogóle opłaca, czy taka cena porównywana do ceny nowych quadow czyli 26 tysięcy, to taka mała cena jak 16 tysięcy nie będzie utopiona w błoto, Quad z większym przebiegiem i z małą ceną, będzie wstanie jeździć od razu po kupnie bez jakichkolwiek napraw ?
Trochę przynudzam ale strasznie mnie ciągnie do tego sprzętu, a mam mało środku to nie chciałbym kupić szrotu
Trochę przynudzam ale strasznie mnie ciągnie do tego sprzętu, a mam mało środku to nie chciałbym kupić szrotu
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 700. 2014
- Imię: Sylwester
Re: Używany misiek 450
Najlepiej bedzie jak wkleisz adres strony tego quada i wtedy zobaczymy czy opłaca się:)
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Co znaczy czy sie opłaca, urna nawet po zdjęciach mało kto jes wróżką aby wyczć quada po fotkach których nawet nie ma.
Chłopie, jesli jesteś w stanie dołożyc do nowego to pewnie że kup nówkę.
Czy misiek 450 jest fajny, pewnie ze jest fajny i wiele potrafi, jeśli w ekipie masz mocniejsze sprzęty to bedziesz odstawał. Sam miałem 400 eigerka na początku i była swietna zabawa, niestety przy miskach 550,660 i 700 wysiadal, więc trzeba było sie przesiadac.
Chłopie, jesli jesteś w stanie dołożyc do nowego to pewnie że kup nówkę.
Czy misiek 450 jest fajny, pewnie ze jest fajny i wiele potrafi, jeśli w ekipie masz mocniejsze sprzęty to bedziesz odstawał. Sam miałem 400 eigerka na początku i była swietna zabawa, niestety przy miskach 550,660 i 700 wysiadal, więc trzeba było sie przesiadac.
-
http://olx.pl/oferta/yamaha-grizzly-450 ... 75139d169e
na przykład taki misiek, w sumie obejrzeć nic nie grozi, kurde fajna machnina, a jesli chodzi to jeżdże z 750 i 800 są 500 cf moto 4x4, to czasami na górkach lepiej dawałem rade niż CF'ks. na ośce 2x4, nieno ale myślicie że to odpowiedni sprzęt, cały czas szukam różnych ofert
na przykład taki misiek, w sumie obejrzeć nic nie grozi, kurde fajna machnina, a jesli chodzi to jeżdże z 750 i 800 są 500 cf moto 4x4, to czasami na górkach lepiej dawałem rade niż CF'ks. na ośce 2x4, nieno ale myślicie że to odpowiedni sprzęt, cały czas szukam różnych ofert
Czy to dobry sprzęt do przeprawy?
Zapytaj Oskara Pieprzaka bo na nim właśnie zdobył kolejny tytuł przeprawowego mistrza Polski. Tłucze go chyba od 7 lat i bata na niego nie ma. Objeżdża potworki litrowe bo tu nie tylko moc sie liczy ale team partner (czyli w amatorce kolega do wspólnych wycieczek) no i przede wszystkim umiejętności i....... sprzęt.
Do latania bokami i ścigania są inne quady, ale w przeprawie liczą się inne walory niż moc
Zapytaj Oskara Pieprzaka bo na nim właśnie zdobył kolejny tytuł przeprawowego mistrza Polski. Tłucze go chyba od 7 lat i bata na niego nie ma. Objeżdża potworki litrowe bo tu nie tylko moc sie liczy ale team partner (czyli w amatorce kolega do wspólnych wycieczek) no i przede wszystkim umiejętności i....... sprzęt.
Do latania bokami i ścigania są inne quady, ale w przeprawie liczą się inne walory niż moc
V2.....sound of madness
-
Pan to umie sobie trafić Właśnie go oglądam, racja racja dobrze chodzi maszyna, tak się napatrzyłem że żadne kymco ani inne mnie nie powstrzymają, szukam jakiejś furki, sprzedam targeta i będzie 4x4
Tylko jeśli to mają być głównie błota to mocy mogłoby być więcej.
Zależy w jakim stylu chcesz błota robić.
Bo jak w stylu ostacruiser to ten misiek odpada Tylko mocny kanam i odpowidnie obuwie....żeby było spektakularnie, efektownie i efektywnie
Ty raczej o muddingu piszesz niż przeprawie. Jak tak to przemyśl to jeszcze.
Niech wypowiedzą się spece od obrzucania się błotem.
Zależy w jakim stylu chcesz błota robić.
Bo jak w stylu ostacruiser to ten misiek odpada Tylko mocny kanam i odpowidnie obuwie....żeby było spektakularnie, efektownie i efektywnie
Ty raczej o muddingu piszesz niż przeprawie. Jak tak to przemyśl to jeszcze.
Niech wypowiedzą się spece od obrzucania się błotem.
V2.....sound of madness
-
Robsson co ś było o górkach a Ty w błoto kolege pakujesz, Oskar też błota po pachy raczejnie robi, chyba sie zapędziłeś trochę.
Roberto, na początku odczytałem to tak jak Ty ale po pierwszym moim poście dotarło do mnie, że kolega nie pisze o jeździe przeprawowej quadem ale o przeprawach bagiennych. Potrzebuje silnej koparki na dobrych oponach do przewalania błota wg mnie. I misiek 450 sądzę że do tego co napisał Dwayne będzie jednak za słaby. Ale z pewnością też skutecznie to zrobi pod wprawnym jeźdźcem.
Zależy jaką "szkołę" chce robić?
Czy na mocnym quadzie z pełną piz*dą przez bajoro i kopać jak koparka czy np jak Mudmaker/Fabig (tak mi jakoś przyszło z jakiś filmików) chodzić koło quada połowę albo więcej czasu.
Bo napisał:
Tak mi się wydaje.
Zależy jaką "szkołę" chce robić?
Czy na mocnym quadzie z pełną piz*dą przez bajoro i kopać jak koparka czy np jak Mudmaker/Fabig (tak mi jakoś przyszło z jakiś filmików) chodzić koło quada połowę albo więcej czasu.
Bo napisał:
Stąd ta lekka zmiana u mnie w poście.Dwayne pisze:....znudził mi się strasznie mój turystyk, i ciągnie mnie do przeprawowych, Target nawet fajnie jeździ po górkach, górach i błotku, ale ja chcę błoto, bagna .......
Tak mi się wydaje.
V2.....sound of madness
-
KUrcze mozesz misc rację , za szybko czytam.
Pewnie ze jak chcemy walić błotem na lewo i prawo to raczej misiek za słaby ale do jazdy, lub spacerów obok quada to styknie.
Pewnie ze jak chcemy walić błotem na lewo i prawo to raczej misiek za słaby ale do jazdy, lub spacerów obok quada to styknie.