Ustawienie zaworów w G700
Ustawienie zaworów w G700
Koledzy mam pytanie jak powinny być ustawione zawory w gryzzlaku 700 bo jak ustawiłem tak jak pisze na tej nalepce pod siedzeniem to stukają i niewiem czy to tak ma być?
ZA INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adminGrzegorz: Zmieniłem temat postu z "Pytanie!!!!!!!" na "Ustawienie zaworów w G700".
ZA INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adminGrzegorz: Zmieniłem temat postu z "Pytanie!!!!!!!" na "Ustawienie zaworów w G700".
Ostatnio zmieniony wt 19 sty, 2010 przez Szymex, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie!!!!!!!!!!!!!!!
kolego ja mam pomiędzy tym ssący 0,10 wydechowy 0,18 i niewiem co się dzieje.
TO JEST ZLE??????
TO JEST ZLE??????
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ssący od 0,09 do 0,13 - czyli jest dobrze.
Wydechowy od 0,16 do 0,20 - czyli jest dobrze.
Wydechowy od 0,16 do 0,20 - czyli jest dobrze.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
szymex
napewno stał całą noc
MOZE WIECIE CI JEST Z TYM QUADEM!!!!!!!!!!!!!
MOZE WIECIE CI JEST Z TYM QUADEM!!!!!!!!!!!!!
szymex
ja tankuje tylko na bliskiej a tam mają chyba dobre paliwo pb95
-
- Kontakt:
jak mogę doradzić to ustaw 0.10mm na ssącym i wydechowym..( dopiero co ćwiczyłem zawory w swoich 2 quadach ls250 icobra 220 ) najlepiej obserwuj krzywki i jak tylko się zamknie zawór ustaw luz 0.1 tylko na ścisło szczelinomierz ma wyciągaj, a później obróć silnikiem i tak samo z wydechowym ,jak tylko się zamknie..po regulacji obróć wałem ze dwa razy i sprawdź tak samo czy się nic nie zmieniło (pamiętaj silnikiem obracaj zawsze w jedną stronę ..tak jak pracuje oczywiście) będzie super...ja sam serwisuje swoje pojazdy motory, samochód i quady....i quady(znaczy chińczyki 150-tki) swoich dzieci i wszystko u mnie chodzi zaje..fajnie ![Cool 8)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_cool.gif)