Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
- prezziguzzi
- Kontakt:
to pudzian służy zamiast podnośnika hydraulicznegoprezziguzzi
ty wiesz co jest śmieszne...zatrudniam pudziana (ksywa i gabaryty,mięśniak)
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez kamilquad, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ja tez chce!!!!!!!!!! Tylko sama przeprawówka. Czysty teren. Chetnie sie zmierze z tym "najlepszym" qudem na swiecie od którego powstał swiat.Heniek ty dajesz SP800 lub jakiego chcesz, a ja ci daje Zezyka na stockowym G700 na zawieszeniach made by fabryka i robimy rajd po lesie międzydrzewami, plażę, wertepy.
Ja nie mam zawieszenia, mocy, ergonomi, i tych bajerków polarisa. ale wchodze w ciemno:):):) Zeby było sprawiedliwie dam 30 minutowe fory na 20km trasie i nie mowie tu o przelotowkach tylko o terenie przez duze "T" czyli to do czego quad został stworzony(przynajamniej moj)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- prezziguzzi
- Kontakt:
Na koniec podjazd na skarpę w Górze Kalwarii... tam podjeżdża tylko jeden zawodnik heheheh wiemy już jaki ?
Podpowiedź ja nie
Ale po co dwóch pasaźerów - ten znów o lampkach i przedłużaczach penisa... eh nie poprawny jesteś. Ćwieki, skóry, kufry, plastikowe siedzenia dla dwóch osób... tiaaa myślałem, że się na te Godwingi napatrzyłeś - niestety nie. Co ja z tobą mam, chyba muszę kupić Polarisa jako terapeuta, żeby do ciebiebe dotrzeć.
Masz famfarki dwutubowe? Jak kierowca prawdziwego 2 kołowego trucka made in USA?
Podpowiedź ja nie
Ale po co dwóch pasaźerów - ten znów o lampkach i przedłużaczach penisa... eh nie poprawny jesteś. Ćwieki, skóry, kufry, plastikowe siedzenia dla dwóch osób... tiaaa myślałem, że się na te Godwingi napatrzyłeś - niestety nie. Co ja z tobą mam, chyba muszę kupić Polarisa jako terapeuta, żeby do ciebiebe dotrzeć.
Masz famfarki dwutubowe? Jak kierowca prawdziwego 2 kołowego trucka made in USA?
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: