Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
Jako osoba wierna sprawdzonej i niezawodnej marce prawdopodobnie zostane przy Suzuki.
KQ 750 prawdopodobnie. Chociaz tak po ciuchu to powiem szczerze ze czekam na nowego Rincona. Jesli tylko nie zrobia V-ki to moze byc dobry sprzet. Obecny model Rincona jest super bezawaryjny ( co cenie najbardziej) ale ma kilka dyskwalifukujacych go w moich oczach wad.
Ten sezon postaram sie jeszcze ujezdzic mojego niezawodnego Vinsona który ani razy mnie jeszcze nie zawiódł i potrafi pokonac teren którego zaden (tak zaden) inny "nowoczesny" quad nie jest w stanie przejechac.
Riposta dla Prezziguzziego:
P ---- Paskudna
O ---- Odmiana
L ---- Laksacji€
A ---- Abominacyjno
R ---- Rachitycznej
I ---- I
S ---- Sadomasochizmu
KQ 750 prawdopodobnie. Chociaz tak po ciuchu to powiem szczerze ze czekam na nowego Rincona. Jesli tylko nie zrobia V-ki to moze byc dobry sprzet. Obecny model Rincona jest super bezawaryjny ( co cenie najbardziej) ale ma kilka dyskwalifukujacych go w moich oczach wad.
Ten sezon postaram sie jeszcze ujezdzic mojego niezawodnego Vinsona który ani razy mnie jeszcze nie zawiódł i potrafi pokonac teren którego zaden (tak zaden) inny "nowoczesny" quad nie jest w stanie przejechac.
Riposta dla Prezziguzziego:
P ---- Paskudna
O ---- Odmiana
L ---- Laksacji€
A ---- Abominacyjno
R ---- Rachitycznej
I ---- I
S ---- Sadomasochizmu
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez markus, łącznie zmieniany 1 raz.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Przezziguzzi jak juz nasza wzajemna wielka miłosc do "ulubionych" marek quadów wyrazana w postach tego do tej pory spokojnego forum osiagnie apogeum, to zapraszamy do nas. Poupalamy w terenie, wesprzemy wskazniki słabo ostatnio stojacych spółek przemysłu browarniczego i .................zaczniemy od nowa
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
- prezziguzzi
- Kontakt:
A KIEDY NOWY RINCON MA WYJŚĆmarkus:
...Jako osoba wierna sprawdzonej i niezawodnej marce prawdopodobnie zostane przy Suzuki.
KQ 750 prawdopodobnie. Chociaz tak po ciuchu to powiem szczerze ze czekam na nowego Rincona. Jesli tylko nie zrobia V-ki to moze byc dobry sprzet. Obecny model Rincona jest super bezawaryjny ( co cenie najbardziej) ale ma kilka dyskwalifukujacych go w moich oczach wad...
admin: jest coś takiego jak cytowanie selektywne i wtedy jest cytowany tylko zaznaczony tekst, a nie cały post, co przy bardzo rozbudowanych cytowanych postach wprowadza porządek i wiadomo odrazu do którego tekstu użytkownik się odwołuje... dlatego poprawiłem...
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez morec92, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt: