Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
- prezziguzzi
- Kontakt:
moze co wolice tłustego hamburge i frytki czy sushi :lol
Ale sie uśmiałem hehe
Ale sie uśmiałem hehe
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
To dobrze że Ci innych części nie zamrozili Polaris to trochę jak polara lodówkimarkus:
Ja na RR przez moment postawiłem swojega gada koło polarisów z polsonu i ...........momentalnie mi wyciagarka zamarzła. Dlatego unikam tej marki
Ostatnio zmieniony sob 05 sty, 2008 przez kamilquad, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
POLARIS - ew. Polarek, Poldon, Ponton, Polson zwany też traktorem na obszarach podmiejskich -definicja ze słownika quadów:
4 kołowy traktor z USA obsługiwany najczęściej przez rednecka ew. troglodytę quadowego, ciężki, brzydki, prymitiwny i bardzo źle (czytaj słabo wykonany).
Cieszy dealerów swą niską ceną na skutek przemytu i niksiego kursu dolara w rejoniem polskim. Dodatkowy atut to przepastne kufry zwane wiekami od trumień do przewozu piwa lub gorzkiej żołądkowej. Przestarzały technicznie, ale bardzo oldschoolowy cieszy użytkowników darmowym wyrabianiem muskułów w terenie
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Nie nie. Polara lodówki to działały swojego czasu. No i miały lepszy designe.Polaris to trochę jak polara lodówk
to może powiesz markusie jaka marka jest według ciebie najlepsza?? no i model
Tak powaznie to ja uwazam ze najlepsze to sa a własciwie były quady starszej konstrukcji bez "bajerów" i elektroniki.
Najlepsze quady to Suzuki Quadrunner. Wszystkie odmiany Hond Foremanów, Suzuki Eiger400.
Prosta budowa, sztywna tylna os, zadnej zbednej elektroniki. Skutkuje to po prostu bezawaryjnoscia.
Jak to kiedys Denis powiedział ostatnie dwa mochikaniny to Honda Rubikon 500 i Suzuki Vinson 500.
Sa to ostatnie produkowane quady na gaznikach, sztywnych mostach itp.
Era wtrysków, bajerów, itp. nie podoba mi sie. Niestety wiem ze kiedy bede zmuszony nabyc taki "nowoczesny wynalazek" ale poki sie da to zostaje przy quadach po prostu bezawaryjnych
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK