Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
Boisz się że się rozpadnie??shelton:
Wymiękasz i tyle. Napisz, że się boisz i nie zasłaniaj się marketingiem.
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez kamilquad, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
bo wieksza przerobka bylaby zmiana quadaKoKoS:
Ja mówię że się nie rozpadnie.... mój Scrambi bez większych przeróbek na niejednych zawodach zaiózł mnie na podium, więc RZR też da radę Polarisy są gitt
Ostatnio zmieniony czw 10 sty, 2008 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
to jest jakis chinczyck (czyt. kingway).. . a yamahator twoj to syrenka czy warszawa bo sie zbytnio na tym nie znam - i zbytnio mi sie nie podoba ta klasyka;p
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Błagam powiedz, że żartujesz. Nie znasz jedynego prawdziwie polskiego samochodu (Całkowita koncepcja własna bez jakichkolwiek licencji i zapatrywań sie na inne konstrukcje)Ruszko:
to jest jakis chinczyck (czyt. kingway).. . a yamahator twoj to syrenka czy warszawa bo sie zbytnio na tym nie znam - i zbytnio mi sie nie podoba ta klasyka;p
Ostatnio zmieniony pt 11 sty, 2008 przez Tomrider, łącznie zmieniany 1 raz.