[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Impreza zajefajna . Chociaż spóźniłem się na metę i zostałem zdyskwalifikowany to i tak twierdzę ,że to był najlepszy i najcięższy rajd w jakim brałem udział. Wielki szacun za świetnie przygotowaną trasę i mechanika który zreanimował mi wajchę od gazu którą ułamałem na samym początku imprezy(bez tego to był by koniec rajdu) naprawdę wielkie dzięki dla mechanika. Duże podziękowania dla Aleksza i Taty Aleksza za pomoc na drugim OS gdy lina podczepionego do mnie quada wkręciła się w koło (więcej takiech zachowań na rajdach). Dzicz pokazała mi ile jeszcze przedemną ciężkiej pracy i ile jeszcze mam nie dociągnięć. Mam trochę czasu do następnej edycji więc ostro będę trenował , może będzie lepiej. Pozdrowionka dla wszystkich uczestników i dozobaczyska na trasie.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
- prezziguzzi
- Kontakt:
to jest życie z środy na czwartek spać nie mogłem dane mi było dwie godziny...z czwartku na piątek też się nie dało dwie godzinki plus dwie godzinki czyli cztery godzinki...jak zwykle losowanie było szczęśliwe 22 godzinka potem ok 16 godzin jazdy więc spać sie nie dało potem znów się nie dało taka właśnie jest ta dzicz .....zero snu
ale za to jaka jazda eeehhhh lepiej być nie mogło
1.klimaty bieszczadzkie
2.pogoda
3.organizacja plus przygotowanie tras
4.quady
5.team partner jarek brat motyfa
6.serwis kiełbaskowy bo z innego nie korzystałem niezastąpiony
7.serwis techniczny
8.atmosfera na trasie koledzy wspaniała
i pisać można by bez końca
dziękuje organizatorom ,sędziom ,kolegom na trasie,polson teamowi,reporterom...wszystkim którzy pomogli żeby impreza była taka jaka była bo była wspaniała ,wzruszająca ....po to właśnie sie żyje
dziękuje
ps. JA CHCE NA DZICZ
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
chciałbym podziekować wszystkim polarisowcom uczestniczącym w dziczy
daliście radę
i pozwolę sobie ogłosić jeszcze raz wyniki PUCHARU POLSON POLARIS;
1 miejsce MIEDZIAK POLARIS SPORTSMAN 500 EFI
2 miejsce Jarek BRAT MOTYFA POLARIS SPORTSMAN 500 H.O.
3 miejsce SIMON800 POLARIS SPORTSMAN X2 800
PS.chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na równorzędną jazdę MAŁEGO na POLARIS SPORTSMAN X2 700 z MIEDZIAKIEM, 24 PIECZĄTKI :!:niestety nieklasyfikowany z powodu awarii na dojazdówce przed samą metą
pamietajcie że to jeszcze nie koniec rywalizacji w tym roku ,przed wami jeszcze dwie edycje które będą liczyły się do zwycięstwa w całym PUCHARZE
daliście radę
i pozwolę sobie ogłosić jeszcze raz wyniki PUCHARU POLSON POLARIS;
1 miejsce MIEDZIAK POLARIS SPORTSMAN 500 EFI
2 miejsce Jarek BRAT MOTYFA POLARIS SPORTSMAN 500 H.O.
3 miejsce SIMON800 POLARIS SPORTSMAN X2 800
PS.chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na równorzędną jazdę MAŁEGO na POLARIS SPORTSMAN X2 700 z MIEDZIAKIEM, 24 PIECZĄTKI :!:niestety nieklasyfikowany z powodu awarii na dojazdówce przed samą metą
pamietajcie że to jeszcze nie koniec rywalizacji w tym roku ,przed wami jeszcze dwie edycje które będą liczyły się do zwycięstwa w całym PUCHARZE
.:GALEON:.
No nie na rajdzie sie ze mnie wyśmiewał a teraz na forum załamany jestem psychiczniea tutaj dla Grocika fotka prawie pozowana
(w oddali gdzie patrzył leżało ziarnko grochu i trzeba je było pokonać )
Poza tym dla jasności sprawy wygraliśmy razem z Jarkiem do którego i tak co niektórzy mówili - Ratyś
Co do przeklinania to ja nigdy, no co Ty...
KQ 700
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: