[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
- DZIKI - husky
- DZIKI - husky
Witam wszystkich od dłuższego czasu się przyglądam temu tematowi wraz z moim ojcem Dzikim. Widzę że zapowiada się grubo, szkoda że nie mam quada (niestety posypało nam się)
A tak nawiasem jestem Kacper i mam 17 lat, a moim ojcem jest Dziki
A co do patrzenia i oglądania quadów to wiesz mi też nie pasuje to iż nie jadę ale niestety brak quada mnie uziemił. Z dwojga złego lepiej w tę stronę.
A tak nawiasem jestem Kacper i mam 17 lat, a moim ojcem jest Dziki
A co do morec'a92 to wiesz nikt nie powiedział że nie umiesz jeździć, a o tym że wystartujesz w Dziczy nie decydujesz ty lecz organizatorzy albo raiderzy. Poza jazdą w tych zawodach trzeba wykazać się współpracą między tobą a partnerem, wytrzymałością, znajomościach pracy na linachi przede wszystkim rozwagą. Nikt z nas nie wie jak jeździsz i pracujesz wiec nie dziw się że nie ma cię na liście, wykombinuj coś aby się wkręcić.morec92 napisał...
No mnie juz nie bawią takie wyjazd zeby sobie popatrzec ....
Czego mi brakuje wdł ciebie ?? Z kąd wiesz jak jeżdże ;>??
A co do patrzenia i oglądania quadów to wiesz mi też nie pasuje to iż nie jadę ale niestety brak quada mnie uziemił. Z dwojga złego lepiej w tę stronę.
Ostatnio zmieniony sob 14 lut, 2009 przez Raider, łącznie zmieniany 1 raz.
"We must figth, to run away."
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
-
Aleksz ma 14 lat i to będzie nasza kolejna, trzecia Dzicz. czyli jak zaczynaliśmy miał lat 13 ale zawsze sobie świetnie radził. Ja jednak, jako Tata Aleksza czułem na sobie szczególną, podwójną odpowiedzialność. Jednak zachęcam innych młodych z prośbą jednak o to aby pamiętali, że ten rajd to nie przelewki. Co do hostess, to aczkolwiek lubię, to fajnie byłoby je dostosować do różnych kategorii wiekowych.
-