Trasy podkarpacie
Trasy podkarpacie
Witam,
Mam Yamahe Grizzly 660 szukam fajnych miejsc do jazdy na Podkarpaciu.
Będę wdzięczny za wszystkie informację.
Mam Yamahe Grizzly 660 szukam fajnych miejsc do jazdy na Podkarpaciu.
Będę wdzięczny za wszystkie informację.
Trasy quadowe
Witam cię Andrzeju z MIELCA ja jestem z Rzeszowa i tu głównie quaduje i po okolicach . Jeśli jesteś zaiteresowany skrzykniemy się. Quaduje bogdan z tarnowa i kolesie z okolic Rzeszowa. Co za tereny cię interesują bajora ?? góry?? traski leśne?? pomyślimy nad miejscem do Quadowania. Polecam okolice Przylasku, Lubeni, Błażowej lub troszkę dalej Pasma Dynowskego super tereny nara pozdrawiam exleszek
Witam Was. Często przelatuję przez lasy w Przyłąku k/Mielca w drodze w Bieszczady. Postaram się podesłać track GPS z trasą Tarnobrzeg - Przyłęk - Ropczyce - Wielopole Skrzyńskie - Chytrówka - Jazowa - Czarrnorzeki - Brzozów - Ulucz - Tyrawa Wołoska - Wojtkowa - Krościenko - Solina. Trasa bardzo zmienna. Od szybkich leśnych i polnych dróżek na odcinku Tarnobrzeg - Wielopole po ciężkie Bieszczadzkie drogi zrębowe w okolicach Soliny. Na razie nawał obowiązków w firmie powoduje że quadzik odpoczywa ale planuję kilkudniowy wyjazd w Bieszczady w przyszłym roku na wiosnę aby stawić czoła roztopowym błotom. Pozdrawiam
Błota nigdy zbyt wiele.