Tor Prabuty - chętni z dziećmi

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Urek

Tor Prabuty - chętni z dziećmi

Post autor: Urek » wt 16 cze, 2009

Witam,

Szukamy z synami chętnych do wspólnych wypadów na tor w Prabutach.
Moi synowie Wiktor lat 7 i Oskar lat 11 i ja od dwóch lat ćwiczymy siebie i nasze sprzęty ;)

Mało jest fajnych miejsc typu tory dla dzieci więc jak już takie znaleźliśmy, to teraz szukamy towarzystwa, a o to jest najtrudniej. Moi chłopcy chcą startować w zawodach i to jest kolejny powód dla którego szukam dla nich równieśników do wspólnych wypadów i ćwiczeń doszkalających technikę jazdy.

Jeżeli jest ktoś chętny na weekendowe spotkania na torze, to gorąco zapraszam mail kontaktowy artur.u@life.pl

W najbliżą sobotę, 20.06.2009r będziemy od ok 11.00 do ok 17.00.
Pozdro,
Urek

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » śr 17 cze, 2009

Witam! A chłopaki mają swoje sprzęty (jak tak to jakie?), czy pożyczasz na miejscu? Ja mam 8-latka, który od roku "popala" tzn. lajtowo ćwiczy na mojej KQ (tylko ciiiit bo mnie zakrzyczą, ze młodego na taki sprzęt ładuję.. cóż.. ma rynsztunek, opiekę stałą i odpowiednie wskazówki i odpukać wszystko jest ok). Ewentualnie na kiedyś (raczej po lipcu) mogę się umówić...
KQ750axi

Awatar użytkownika
Urek

Post autor: Urek » śr 17 cze, 2009

Na szczęście mamy swoje, starszy ma LTZ 250, młodszy przerobionego chińczyka 110 i od czasu do czasu smiga na LTZ 250 a ja LTZ 400.
Faktycznie 8 latek na 750 to wyzwanie, ja dopiero dwa razy dałem starszemu mój sprzęt :)

Będziemy się startali jeździć jak najczęściej, w ten i w następny weekend będziemy na pewno, potem wakacje. Pojawimy się na zwodach, młodyszy będzie startował w Prabutach chyba 8.08, to może i Twój syn chciałby spróbwać swoich sił?:)
Pozdro,
Urek

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » wt 23 cze, 2009

Hmmm.. Nie wiem czy jest gotowy do zawodów.. no na pewno nie na 750 bo to niebezpieczne, a innym sprzętem jak na razie nie dysponujemy.. ale może wpadniemy pokibicować..
KQ750axi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”