tor crossowy pod Katowicami

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
lupo

tor crossowy pod Katowicami

Post autor: lupo » ndz 21 sty, 2007

Witam wszystkich

Chcialbym skorzystac z waszej wiedzy i doswiadczenia.
Od niedawna pasjonuje sie quadami ,a dokladniej bardziej crossowym ich wydaniem.
Jako iz jestem w poisadaniu kawalka ziemi pod Katowicami ,wpadlem ostatni na pomysl zbudowania toru dla quadow.
Tor znajdowal by sie na okolo 9 hektarach .Jest pare gorek .
Mysle o podzieleniu tego na 3 poziomy trodnosci i 2 czesci -bardziej crossową i bardziej terenową-przeprawową, jako ze przez moj teren przebiega wąwoz wraz z czescią bagienną i strumieniem.

Chcialbym potraktowac to na zasadzie wlasnego hobby i przyjemnosci ale z myslą o zarobieniu przy okazji paru groszy. (zadnego zdzierania ,zapewniam :wink: )
Mozna by bylo przyjechac i wynając quada ale takze przyjechac wraz z wlasnym pojazdem i jezdzic caly dzien np.za 20 pln.

Bardzo prosze o Wasze opinie. Z gory dziekuje

Awatar użytkownika
sosek

Re: tor crossowy pod Katowicami

Post autor: sosek » pn 22 sty, 2007

lupo:
Witam wszystkich

Chcialbym skorzystac z waszej wiedzy i doswiadczenia.
Od niedawna pasjonuje sie quadami ,a dokladniej bardziej crossowym ich wydaniem.
Jako iz jestem w poisadaniu kawalka ziemi pod Katowicami ,wpadlem ostatni na pomysl zbudowania toru dla quadow.
Tor znajdowal by sie na okolo 9 hektarach .Jest pare gorek .
Mysle o podzieleniu tego na 3 poziomy trodnosci i 2 czesci -bardziej crossową i bardziej terenową-przeprawową, jako ze przez moj teren przebiega wąwoz wraz z czescią bagienną i strumieniem.

Chcialbym potraktowac to na zasadzie wlasnego hobby i przyjemnosci ale z myslą o zarobieniu przy okazji paru groszy. (zadnego zdzierania ,zapewniam :wink: )
Mozna by bylo przyjechac i wynając quada ale takze przyjechac wraz z wlasnym pojazdem i jezdzic caly dzien np.za 20 pln.

Bardzo prosze o Wasze opinie. Z gory dziekuje

Bardzo dobry pomysł. Na mnie możesz liczyć. Z Tychów mam rzut beretem i chętnie u Ciebie będę jeździł. pzdr.
Ostatnio zmieniony pn 22 sty, 2007 przez sosek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
esox

Post autor: esox » pn 22 sty, 2007

Działaj Chopie, działaj. W Polsce takie miejsca mają przyszłość. :)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pn 22 sty, 2007

a wychodzi na to, ze juz niedlugo beda tylko take miejsca :/

brakuje mi wlasnie jakichs 8 hektarow...
.:GALEON:.

lupo

Post autor: lupo » pn 22 sty, 2007

Same poyztzwne opinie odbieram. :D Duzo na priva tez przyszlo. Caly jestem szczesliwy i coraz bardziej gotowy do boju. Dzieki waszym opiniom zaczynam wierzyc coraz bardziej w sens tego co chce zrobic.
Bardzo prosze o kolejne opinie.
pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”