Serwis i salon słupsk krajewskiego 38 A. Bogusławski

Serwisy, mechanicy oraz akcesoria godne polecenia... Czyli wasze złe lub dobre doświadczenia...
ODPOWIEDZ
Xionc

Serwis i salon słupsk krajewskiego 38 A. Bogusławski

Post autor: Xionc » pt 13 cze, 2008

Proszę o opinię osoby które korzystały z usług tego serwisu i salonu:

Inicjatywa Handlowo-Usługowa Andrzej Bogusławski
ul.Krajewskiego 38
76-200 Słupsk

Czy jest to rzetelna serwis i salon nie wciskający bubli ?? Proszę o ocenę osoby które miały do czynienia z tym salonem/serwisem.

Pozdrawiam, :hejka:

zachary
Kontakt:

Post autor: zachary » pt 13 cze, 2008

Witam!
Miałem okazje korzystać z usług tej firmy. Kupiłem tam G7, na firme. Ja akurat miałem małe problemy z odbiorem quada. Miałem czekac 2 tygodnie, a przedłużyło się do miesiąca. Za pierwszy przegląd z wymianą olejów zapłaciłm 400 zł.
Polecam tą firmę, chodziż długo musiałem czekać na maszyne, tylko oni mówili że to tylko w moim przypadku tak się przedłuzyło.

Xionc

Post autor: Xionc » pt 13 cze, 2008

Ok, dzięki, ciesze się... może ktoś jeszcze miał kontakt z nimi :?:

bertone
Kontakt:

Post autor: bertone » sob 14 cze, 2008

Kupiłem tam w zeszłym roku Ltz400. odebrałem z niewielkim poślizgiem, chyba jedno tygodniowym- więc raczej norma :) . Generalnie polecam, nawet bardzo, następny sprzęt też tam kupię na 100%. Nie serwisuję tam gdyż po pierwsze mam daleko, a po drugie- oleje sam umiem zmieniać :zacieszcz: . A na regulację robię w wyspecjalizowanych warsztatach ogólnie znanych na tym forum. Sprzęt jest rewelacyjny- może też dlatego że nigdy nie widział ASO Suzuki???
Black Ltz400

ostek
Kontakt:

Post autor: ostek » śr 29 lip, 2009

własnie chce u nich kupic kinga,wpłaciłem już zaliczke ,było też tak w waszym wypadku(o ile rejestrowaliscie quada) że papiery dosyłają do 2 tygodni po zakupie??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Godne lub niegodne polecenia”