Proszę o opinię osoby które korzystały z usług tego serwisu i salonu:
Inicjatywa Handlowo-Usługowa Andrzej Bogusławski
ul.Krajewskiego 38
76-200 Słupsk
Czy jest to rzetelna serwis i salon nie wciskający bubli ?? Proszę o ocenę osoby które miały do czynienia z tym salonem/serwisem.
Pozdrawiam,
Serwis i salon słupsk krajewskiego 38 A. Bogusławski
Witam!
Miałem okazje korzystać z usług tej firmy. Kupiłem tam G7, na firme. Ja akurat miałem małe problemy z odbiorem quada. Miałem czekac 2 tygodnie, a przedłużyło się do miesiąca. Za pierwszy przegląd z wymianą olejów zapłaciłm 400 zł.
Polecam tą firmę, chodziż długo musiałem czekać na maszyne, tylko oni mówili że to tylko w moim przypadku tak się przedłuzyło.
Miałem okazje korzystać z usług tej firmy. Kupiłem tam G7, na firme. Ja akurat miałem małe problemy z odbiorem quada. Miałem czekac 2 tygodnie, a przedłużyło się do miesiąca. Za pierwszy przegląd z wymianą olejów zapłaciłm 400 zł.
Polecam tą firmę, chodziż długo musiałem czekać na maszyne, tylko oni mówili że to tylko w moim przypadku tak się przedłuzyło.
Kupiłem tam w zeszłym roku Ltz400. odebrałem z niewielkim poślizgiem, chyba jedno tygodniowym- więc raczej norma . Generalnie polecam, nawet bardzo, następny sprzęt też tam kupię na 100%. Nie serwisuję tam gdyż po pierwsze mam daleko, a po drugie- oleje sam umiem zmieniać . A na regulację robię w wyspecjalizowanych warsztatach ogólnie znanych na tym forum. Sprzęt jest rewelacyjny- może też dlatego że nigdy nie widział ASO Suzuki???
Black Ltz400