Kawasaki Praire 360

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Kawasaki
KURAK

Kawasaki Praire 360

Post autor: KURAK » pn 02 cze, 2008

Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez KURAK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
djmp9
Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
Imię: www.minikoparka.hekko.pl
Kontakt:

Post autor: djmp9 » pn 02 cze, 2008

hmm jeździłem takim kiedys.. ale przyznam szczerze za wrażenia na mnie nie zrobił... jakos mało dynamiczny. ale cena wydaje sie być dość atrakcyjna
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'

HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 03 cze, 2008

8) mamy takiego w komisie ,bardzo ładny za ok17tyś zł 2007r
.:GALEON:.

KURAK

Post autor: KURAK » śr 04 cze, 2008

czy kawa jest tak samo dobra lub lepsza np.od yamaha bruin,kodiak?

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » czw 05 cze, 2008

z Kodiakiem nie masz co porownywac...

z bruinem tak, z zalozenia jest lepsza, a jak mechanicznie, trudno powiedziec, Bruina mialem i nie narzekalem wogole, Kawa tylko ze sluchu...

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 07 cze, 2008

ja rozmawialem z wlaścicielem takiego sprzetu, mało mnie interesowały jego opinie bo nie umiał chyba ich odnieśc do innego quada ale z tego co mi opowiadał o konstrukcji to bardzo ciekawy mały quadzik. Masz tu blokade przedniego mechanizmu, dobre hamulce - z tyłu nie ma bębna tylko jest coś bardziej działającego:-), troche mały quadzik ale na początek może być dobry. Co do ceny - nie wypowiem się

mike89223

Post autor: mike89223 » ndz 24 sie, 2008

witam ja mam kawasaki prairie 360 z dwoma napedami powiem tyle zaje***** sprzęt super radzi sobie w terenie a tam gdzie jezdze to poprostu mózg staje w poprzek m.in bloto rzeki bagna krotko mowiac prze*****y teren moj kolega na jednej z moich tras zatarl polarisa 750 lol;p;p

modRuszko: słowa!
Ostatnio zmieniony ndz 24 sie, 2008 przez mike89223, łącznie zmieniany 1 raz.
mike

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 25 sie, 2008

:D polaris 750 grubo :lol:
mieliśmy 360 kę w komisie fajna choć niezbyt urodziwa taczuszka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 26 sie, 2008

Własciciel 360ki, którego ja spotkałem również opowiadał ze niesamowite rzeczy przejeżdża....ciekawie że można tak zupełnie w nieświadomości żyć. Tamten, którego ja widziałem miał beznajdziejne opony i zerowy prześwit, a równiez podobno przejeżdżał wszystko;-)

Dawo99
Kontakt:

Post autor: Dawo99 » śr 27 sie, 2008

Jestem posiadaczem takie sprzętu. Jest to mój pierwszy quad więc ciężko mi porównywać z innymi modelami. Jak dla mnie w zupełności wystarcza (ostatnio troszke mocy brakuje ale tragedii nie ma) jest dość oszczędnym quadem więc na pełnym baku troszke sie pojeździ. No i najważniejsze że w terenie bardzo dobrze sobie radzi. Jednak odkąd go kupiłem miałem problemy z przednim napędem bo wczesniejszy własciciel niewymienił oleju w przednim moście a tam dostała się woda i pewnie dlatego przedni napęd padł uszkodzeniu uległ actuator. Teraz mam nową część a niebardzo wiem jak to zaintalować. I tak na koniec to wg mnie quad ten jest wykonany z dobrych materiałów, myję go karcherem i nie ma żadnego problem z odpaleniem itp, narazie wszystko chodzi ok, oby tak dalej . Z quada jestem bardzo zadowolony i mogę go polecić pod warunkiem że ktoś kupi w dobrym stanie!!!
Kawasaki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kawasaki”