Kawasaki Praire 360
Kawasaki Praire 360
http://www.allegro.pl/item373523520_qua ... tracj.html
czy warty jest zakupu ?
czy warty jest zakupu ?
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez KURAK, łącznie zmieniany 1 raz.
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
ja rozmawialem z wlaścicielem takiego sprzetu, mało mnie interesowały jego opinie bo nie umiał chyba ich odnieśc do innego quada ale z tego co mi opowiadał o konstrukcji to bardzo ciekawy mały quadzik. Masz tu blokade przedniego mechanizmu, dobre hamulce - z tyłu nie ma bębna tylko jest coś bardziej działającego:-), troche mały quadzik ale na początek może być dobry. Co do ceny - nie wypowiem się
witam ja mam kawasaki prairie 360 z dwoma napedami powiem tyle zaje***** sprzęt super radzi sobie w terenie a tam gdzie jezdze to poprostu mózg staje w poprzek m.in bloto rzeki bagna krotko mowiac prze*****y teren moj kolega na jednej z moich tras zatarl polarisa 750 lol;p;p
modRuszko: słowa!
modRuszko: słowa!
Ostatnio zmieniony ndz 24 sie, 2008 przez mike89223, łącznie zmieniany 1 raz.
mike
- prezziguzzi
- Kontakt:
Jestem posiadaczem takie sprzętu. Jest to mój pierwszy quad więc ciężko mi porównywać z innymi modelami. Jak dla mnie w zupełności wystarcza (ostatnio troszke mocy brakuje ale tragedii nie ma) jest dość oszczędnym quadem więc na pełnym baku troszke sie pojeździ. No i najważniejsze że w terenie bardzo dobrze sobie radzi. Jednak odkąd go kupiłem miałem problemy z przednim napędem bo wczesniejszy własciciel niewymienił oleju w przednim moście a tam dostała się woda i pewnie dlatego przedni napęd padł uszkodzeniu uległ actuator. Teraz mam nową część a niebardzo wiem jak to zaintalować. I tak na koniec to wg mnie quad ten jest wykonany z dobrych materiałów, myję go karcherem i nie ma żadnego problem z odpaleniem itp, narazie wszystko chodzi ok, oby tak dalej . Z quada jestem bardzo zadowolony i mogę go polecić pod warunkiem że ktoś kupi w dobrym stanie!!!
Kawasaki