Test Polaris RZR 800 i Yamaha Rhino 700 Sport Edition
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ja mysle ze tego typu pojazdy zrobia o wiele bardziej stromu zjazd, nawet techniczny, niz quady. A to dlatego ze inaczej jest skonstruowany układ kierowniczy i nie ma obawy ze kierownice nam wyrwie z rak np w koleinie, a po drugie to dłuzszy rozstaw osi i silnik umieszczony bardziej z tyłu pojazdu, przesunie granice tzw. odklejenia sie tylnych kół od podłoza.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Dokładnie, sam podszedłem do side x side mega sceptycznie, ale zaczynam rozumieć jaka była koncepcja konstruktorska, RZR w pewnym sensie przełamuje stereotyp-mam małą terenową wyścigówkę. Rhino, jest bardziej pojazdem technicznym, utylitarnym. Oba pojazdy jeździły po górkach których nie powstydziłby się żaden quad.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zanim Shelton ogarnie sie z testem RZRa i RHINO, dla podtrzymania tematu zapraszam do obejrzenia zdjęć i filmu z naszych jazd RZRem -> Polaris Ranger RZR 800… inny wymiar zabawy quadowej
Zapewne nie mieliśmy tak profesjonalnego fotografa oraz jeszcze bardziej profesjonalnych testerów, ale myślę że nam to wybaczycie
Zapewne nie mieliśmy tak profesjonalnego fotografa oraz jeszcze bardziej profesjonalnych testerów, ale myślę że nam to wybaczycie
Póki co quadowa emeryturka :)
Super filmik , kiedy dalsze testy z chęciom bym popatrzył jak to smiga
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
No to juz wiadomo ze Polaris tylko na asfalt i ze w terenie nie robi
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]