Teamy
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Teamy
Nie wiem gdzie to zamieścić wszędzie nie pasuje, do teamów? Ale chcę by każdy wypowiedział się nie tylko 1 Team.
Co to jest team?
Co mi daje bycie w teamie?
Są teamy np. (losowo wybrane - nikogo nie faworyzuję) jakie prawa one mają?
Czy team trzeba gdzieś zarejestrować? Czy wystarczy powiedzieć "zakładam team" i już istnieje?
Proszę Was, o wytłumaczenie mi tego czym jest team i jego wady i zalety oraz wszystko co z tym jest związane
Mogą być Wasze słowa jak również linki, czy artykuły prawne
Co to jest team?
Co mi daje bycie w teamie?
Są teamy np. (losowo wybrane - nikogo nie faworyzuję) jakie prawa one mają?
Czy team trzeba gdzieś zarejestrować? Czy wystarczy powiedzieć "zakładam team" i już istnieje?
Proszę Was, o wytłumaczenie mi tego czym jest team i jego wady i zalety oraz wszystko co z tym jest związane
Mogą być Wasze słowa jak również linki, czy artykuły prawne
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
Re: Teamy
Łee bez przesady z tą faworyzacją
Te emotki to taki prezent od Grzesia
A teamy cóż, jedyne co ja zarejestrowałem to możliwość udzielania się na zamkniętym forum gdzie dostęp mają admini modzi i osoby zapisane do teamu. Tam chłopaki umawiają się na ustawki. Wszystko jest widoczne tylko dla zaufanych osób i nie ma problemów z różnymi kapusiami
Te emotki to taki prezent od Grzesia
A teamy cóż, jedyne co ja zarejestrowałem to możliwość udzielania się na zamkniętym forum gdzie dostęp mają admini modzi i osoby zapisane do teamu. Tam chłopaki umawiają się na ustawki. Wszystko jest widoczne tylko dla zaufanych osób i nie ma problemów z różnymi kapusiami
Ozo Drapers Squad
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Czyli Team to ekipa/ grupa ludzi zaufanych do siebie, które razem quadują? Nie rejestruje się tego, tylko robimy logo i przyklejamy je na quady czy inne rzeczy i jeździmy dalej
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Dimi... wstrzymaj się ..chyba będzie coś dla Ciebie - pracujemy nad tym z Maćkiem :)Chyba możesz nam zaufać
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Ja tylko pytam... Nie to, żebym robił team ale tylko ludzka ciekawość, bo nie popytałem się ostatnio jak Ciebie tak i Maćka, no ale będzie jeszcze okazja