To nie jest przypadek.prezziguzzi
witam pana puńka żadko tu zaglądasz
Takie tam rozmowy...
- prezziguzzi
- Kontakt:
Me.da zawsze będzie me.domshelton:
To nie jest przypadek.
p.s.
A d*b*l to możesz sobie wołać do swojego tatusia, oczywiście jak go masz
modRuszko: Puniek nawet się dobrze nie zaklimatyzowałeś, a już zaczynasz. Opanuj swoję emocje! Jeżeli nie będziesz stosował się do regulaminu otrzymasz ostrzeżenie. Odnoś się z szacunkiem do innych osób.
Ostatnio zmieniony śr 15 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 4 razy.
http://pl.youtube.com/user/puniek71
Piękne kochany Puniek jak zwykle poziom kloaczny. Twoja wizyta jest tu oczywista, bo na drugim forum zostałeś zbanowany za zachowanie. Ciekawe ile tutaj dasz radę wytrzymać obrażając innych.puniek
To nie jest przypadek.
p.s.
modRuszko: Puniek nawet się dobrze nie zaklimatyzowałeś, a już zaczynasz. Opanuj swoję emocje! Jeżeli nie będziesz stosował się do regulaminu otrzymasz ostrzeżenie. Odnoś się z szacunkiem do innych osób.
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Za tą blokadę na pewno mogę tobie podziękowaćshelton:Piękne kochany Puniek jak zwykle poziom kloaczny. Twoja wizyta jest tu oczywista, bo na drugim forum zostałeś zbanowany za zachowanie. Ciekawe ile tutaj dasz radę wytrzymać obrażając innych.puniek
To nie jest przypadek.
p.s.
Jak sobie pewnie przypominasz to ty mnie tak nazwałeś a ja ci tylko zwróciłem uwagę, bądź pewny że bezkarnie nikt nie będzie publicznie w ten sposób się do mnie odnosił
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Nie rozśmieszaj mnie. Bluzgałeś, obrażałeś innych, to dostałeś bana. Nie zachowuj się jak 6 latek który dostał klapsa. Zasłużyłeś to dostałeś. Ja nie miałem na to żadnego wpływu, bo nie jestem adminem tylko zwykłym userem. Dla pamięci.
Co do odnoszenia w ten sposób to ja mam większy powód, bo obraziłeś mnie wielokrotnie. I zrobiłeś to daleko wcześniej niż ja napsiałem poniższe porównanie.
Jeden z wielu dla przypomnienia:
Pierwszy obraził cię MaciekP jak nie pamiętasz (choć obraza w obu przypadakch to naciągany termnin napsiał):
Co do odnoszenia w ten sposób to ja mam większy powód, bo obraziłeś mnie wielokrotnie. I zrobiłeś to daleko wcześniej niż ja napsiałem poniższe porównanie.
Jeden z wielu dla przypomnienia:
Bo pamięć krótka.Kolego daj sobie spokój, zmień płytę, wy....p się może ci ulży
Jeśli poczułeś się urażony to nie bez powodu. Jest mi tym bardziej przykro, bo potrafisz sporo wnieść na forum, niestety brniesz ciągle w tą samą manię i tyle. A ja mam taki wredny charakter, że nie przymykam na to oczu.ale kiedy ma się doczynienia na okrągło z debilami tak z debilami (osoby które przeginają bez końca na forum, obrażają inny gdzie opis typu debil jest tylko słowną pieszczotą), bo innego określenia użyć nie mogę, to kończy się cierpliwość i czapki z głów to jest charytatywna praca. Za darmo. 0pln.
Dlatego ja nie jestem adminem i nie będę.
Pierwszy obraził cię MaciekP jak nie pamiętasz (choć obraza w obu przypadakch to naciągany termnin napsiał):
Cytat:
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie zacząłem korzystać z internetu"
Stanislaw Lem
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Nikogo nigdy nie nazwałem tak obraźliwie tak ty to zrobiłeś pod moim adresem !!shelton
Nie rozśmieszaj mnie. Bluzgałeś, obrażałeś innych, to dostałeś bana. Nie zachowuj się jak 6 latek który dostał klapsa. Zasłużyłeś to dostałeś. Ja nie miałem na to żadnego wpływu, bo nie jestem adminem tylko zwykłym userem. Dla pamięci.
Jeden z wielu dla przypomnienia:Bo pamięć krótka.Kolego daj sobie spokój, zmień płytę, wy....p się może ci ulżyJeśli poczułeś się urażony to nie bez powodu. Jest mi tym bardziej przykro, bo potrafisz sporo wnieść na forum, niestety brniesz ciągle w tą samą manię i tyle. A ja mam taki wredny charakter, że nie przymykam na to oczu.ale kiedy ma się doczynienia na okrągło z debilami tak z debilami (osoby które przeginają bez końca na forum, obrażają inny gdzie opis typu debil jest tylko słowną pieszczotą), bo innego określenia użyć nie mogę, to kończy się cierpliwość i czapki z głów to jest charytatywna praca. Za darmo. 0pln.
Dlatego ja nie jestem adminem i nie będę.
Pierwszy obraził cię MaciekP jak nie pamiętasz (choć obraza w obu przypadakch to naciągany termnin napsiał):Cytat:
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie zacząłem korzystać z internetu"
Stanislaw Lem
z czosnkiem kiedyś polemizowałem i jego wypowiedzi nazwałem szczeniackimi, ale po krótkim czasie przeprosiłem go publicznie za tą niedobraną wypowiedź
Krz. napisał że żrę G wiec mu odpisałem że on żarł żre i będzie żarł to G
macieP miał ten cytat wklejony w podpisie więc chyba wszystkich obrażał i nie zabardzo do mnie się to odnosiło z tego co pamiętam
pomiomo tego że zawsze bylem porywczy nikgo nie nazwałem DE.ilem a ty to zorbiłeś pod moim adresem powtarzając to 4 razy !!!!! i jak by było tego mało to zrobileś to w momencie kiedy zostałem zablokowany (wiedizałeś że nie mogę ci nic odpowiedzieć) to jest jeszcze gorsze
Więc dam ci szanse odkręcić to tam gdzie to napisałeś publicznie
myśleć masz prawo inaczej ode mnie ALE NIE MASZ PRAWA NAZYWAĆ PUBLICZNIE MNIE DEBILEM !!!!!!
p.s.
prześledź swoje wypowiedzi ile razy pisałeś jestem psychiczny itp.
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 1 raz.