Takie tam rozmowy...

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
shelton

Post autor: shelton » wt 14 paź, 2008

prezziguzzi

8) witam pana puńka :pa pa: żadko tu zaglądasz :wink:
To nie jest przypadek.
Ostatnio zmieniony wt 14 paź, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 14 paź, 2008

:mrgreen: tak sądzisz :myśl: twoja robota :luzik: :?:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
puniek
Kontakt:

Post autor: puniek » śr 15 paź, 2008

shelton:
To nie jest przypadek.
Me.da zawsze będzie me.dom

p.s.

A d*b*l to możesz sobie wołać do swojego tatusia, oczywiście jak go masz

modRuszko: Puniek nawet się dobrze nie zaklimatyzowałeś, a już zaczynasz. Opanuj swoję emocje! Jeżeli nie będziesz stosował się do regulaminu otrzymasz ostrzeżenie. Odnoś się z szacunkiem do innych osób.
Ostatnio zmieniony śr 15 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 4 razy.
http://pl.youtube.com/user/puniek71

shelton

Post autor: shelton » czw 16 paź, 2008

puniek
shelton:
To nie jest przypadek.

p.s.

modRuszko: Puniek nawet się dobrze nie zaklimatyzowałeś, a już zaczynasz. Opanuj swoję emocje! Jeżeli nie będziesz stosował się do regulaminu otrzymasz ostrzeżenie. Odnoś się z szacunkiem do innych osób.
Piękne kochany Puniek jak zwykle poziom kloaczny. Twoja wizyta jest tu oczywista, bo na drugim forum zostałeś zbanowany za zachowanie. Ciekawe ile tutaj dasz radę wytrzymać obrażając innych.
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » czw 16 paź, 2008

pewnie nie zadługo, bo po co ma śmiecić i tutaj.

Awatar użytkownika
puniek
Kontakt:

Post autor: puniek » czw 16 paź, 2008

shelton:
puniek
shelton:
To nie jest przypadek.

p.s.

Piękne kochany Puniek jak zwykle poziom kloaczny. Twoja wizyta jest tu oczywista, bo na drugim forum zostałeś zbanowany za zachowanie. Ciekawe ile tutaj dasz radę wytrzymać obrażając innych.
Za tą blokadę na pewno mogę tobie podziękować :buziak:
Jak sobie pewnie przypominasz to ty mnie tak nazwałeś a ja ci tylko zwróciłem uwagę, bądź pewny że bezkarnie nikt nie będzie publicznie w ten sposób się do mnie odnosił
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 16 paź, 2008

Powyższa dyskusja została wydzielona z tematu o Karpatach... Jak zwykle zalecam poquadować, przed napisaniem kolejnych tego typu postów.

I z góry przepraszam, jeżeli komuś szyki pokrzyżowałem...
Póki co quadowa emeryturka :)

shelton

Nie rozśmieszaj mnie. Bluzgałeś, obrażałeś innych, to dostałeś bana. Nie zachowuj się jak 6 latek który dostał klapsa. Zasłużyłeś to dostałeś. Ja nie miałem na to żadnego wpływu, bo nie jestem adminem tylko zwykłym userem. Dla pamięci.

Co do odnoszenia w ten sposób to ja mam większy powód, bo obraziłeś mnie wielokrotnie. I zrobiłeś to daleko wcześniej niż ja napsiałem poniższe porównanie.

Jeden z wielu dla przypomnienia:
Kolego daj sobie spokój, zmień płytę, wy....p się może ci ulży
Bo pamięć krótka.
ale kiedy ma się doczynienia na okrągło z debilami tak z debilami (osoby które przeginają bez końca na forum, obrażają inny gdzie opis typu debil jest tylko słowną pieszczotą), bo innego określenia użyć nie mogę, to kończy się cierpliwość i czapki z głów to jest charytatywna praca. Za darmo. 0pln.

Dlatego ja nie jestem adminem i nie będę.
Jeśli poczułeś się urażony to nie bez powodu. Jest mi tym bardziej przykro, bo potrafisz sporo wnieść na forum, niestety brniesz ciągle w tą samą manię i tyle. A ja mam taki wredny charakter, że nie przymykam na to oczu.

Pierwszy obraził cię MaciekP jak nie pamiętasz (choć obraza w obu przypadakch to naciągany termnin napsiał):
Cytat:
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie zacząłem korzystać z internetu"

Stanislaw Lem
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
puniek
Kontakt:

Post autor: puniek » czw 16 paź, 2008

shelton

Nie rozśmieszaj mnie. Bluzgałeś, obrażałeś innych, to dostałeś bana. Nie zachowuj się jak 6 latek który dostał klapsa. Zasłużyłeś to dostałeś. Ja nie miałem na to żadnego wpływu, bo nie jestem adminem tylko zwykłym userem. Dla pamięci.

Co do odnoszenia w ten sposób to ja mam większy powód, bo obraziłeś mnie wielokrotnie. I zrobiłeś to daleko wcześniej niż ja napsiałem poniższe porównanie.

Jeden z wielu dla przypomnienia:
Kolego daj sobie spokój, zmień płytę, wy....p się może ci ulży
Bo pamięć krótka.
ale kiedy ma się doczynienia na okrągło z debilami tak z debilami (osoby które przeginają bez końca na forum, obrażają inny gdzie opis typu debil jest tylko słowną pieszczotą), bo innego określenia użyć nie mogę, to kończy się cierpliwość i czapki z głów to jest charytatywna praca. Za darmo. 0pln.

Dlatego ja nie jestem adminem i nie będę.
Jeśli poczułeś się urażony to nie bez powodu. Jest mi tym bardziej przykro, bo potrafisz sporo wnieść na forum, niestety brniesz ciągle w tą samą manię i tyle. A ja mam taki wredny charakter, że nie przymykam na to oczu.

Pierwszy obraził cię MaciekP jak nie pamiętasz (choć obraza w obu przypadakch to naciągany termnin napsiał):
Cytat:
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie zacząłem korzystać z internetu"

Stanislaw Lem
Nikogo nigdy nie nazwałem tak obraźliwie tak ty to zrobiłeś pod moim adresem !!

z czosnkiem kiedyś polemizowałem i jego wypowiedzi nazwałem szczeniackimi, ale po krótkim czasie przeprosiłem go publicznie za tą niedobraną wypowiedź

Krz. napisał że żrę G wiec mu odpisałem że on żarł żre i będzie żarł to G

macieP miał ten cytat wklejony w podpisie więc chyba wszystkich obrażał i nie zabardzo do mnie się to odnosiło z tego co pamiętam

pomiomo tego że zawsze bylem porywczy nikgo nie nazwałem DE.ilem a ty to zorbiłeś pod moim adresem powtarzając to 4 razy !!!!! i jak by było tego mało to zrobileś to w momencie kiedy zostałem zablokowany (wiedizałeś że nie mogę ci nic odpowiedzieć) to jest jeszcze gorsze

Więc dam ci szanse odkręcić to tam gdzie to napisałeś publicznie

myśleć masz prawo inaczej ode mnie ALE NIE MASZ PRAWA NAZYWAĆ PUBLICZNIE MNIE DEBILEM !!!!!!

p.s.

prześledź swoje wypowiedzi ile razy pisałeś jestem psychiczny itp.
Ostatnio zmieniony czw 16 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 1 raz.

shelton

Obrażałeś wielokrotnie wcześniej, masz na drugim forum. Męczy mnie ten spór. Poczytaj sobie na Atvpolska resztę. Sam nie jesteś bez winy i dobrze o tym wiesz, jeśli poczułeś się urażony za to określenie przepraszam cię za to, ale liczę także na jakiś gest z twojej strony.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”