SZUKAM QUADOWICZOW Z OKOLICY ŁUKOWA (woj. lubelskie)

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Patryk~SP 800
Kontakt:

SZUKAM QUADOWICZOW Z OKOLICY ŁUKOWA (woj. lubelskie)

Post autor: Patryk~SP 800 » sob 03 lis, 2007

poszukuje quadowców z okolicy Łukowa( woj.lubelskie), jak na razie jest nas trzech: ja tzn. Patryk (Polaris sp 800 8) ) , Michał ( Yamaha G700), Maciek ( Yamaha Kodiak 450). zapraszamy w nasze okolice:D dla każdego coś się znajdzie: bagna 8) , żwirownie, rzeka;]

grot

Post autor: grot » sob 03 lis, 2007

Znam okolice ale bywam trochę bardziej na południe. Dokładnie to zwiedzam brzegi rzeki Wieprz od Wisły do Kocka i dalej.
KQ 700

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 03 lis, 2007

o fajnie ile to km od wawy moze bym sie wybrał
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

grot

Post autor: grot » sob 03 lis, 2007

około 120 km.
KQ 700

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 03 lis, 2007

po rr można by kolegów odwiedzić :wink:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 03 lis, 2007

ja tez bym sie wybrał
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Patryk~SP 800
Kontakt:

Post autor: Patryk~SP 800 » ndz 04 lis, 2007

zapraszam 8) wczoraj byliśmy na poligonie w okolicy, raj off- roadowy:D:D jakby ktoś się wybierał to niech daje znać, my w każdy weekend jeździmy.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » ndz 04 lis, 2007

moze 2 tygodnie

karol251

Post autor: karol251 » ndz 04 lis, 2007

tylko można wam pozazdrościć ja mieszkam w Rawiczu też jeżdżę quadem ale sam bo niema z kim . zawsze na coś narzeka jak nie za zimno to znowu za ciepło i tak to już jest w Raiwczu a tereny leśne są przepiękne do pośmigania . ja też jeżdżę co tydzień ale ze sobą zabieram tylko syna i aparat . bo kumple kupili Chińczyki :( a tymi wynalazkami to nie odjeżdżają za daleko od domu . Nie mam zbyt dobrej maszyny ale daje radę jest to tylko zwykły MotorTek 175 ale się nie psuje .
:? :? :?

raffe
Kontakt:

Post autor: raffe » pn 05 lis, 2007

Lubartow :)
szukam błotka ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”