Szukam opinii użytkowników chińskich quadów?Który najlepszy?

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
ODPOWIEDZ
ToTenCham90
Quad:: Narazie szukam...
Imię: Michał

Szukam opinii użytkowników chińskich quadów?Który najlepszy?

Post autor: ToTenCham90 » pt 07 sie, 2015

Witam Was drodzy forumowicze. Widziałem sporo podobnych tematów ale najwięcej odpowiedzi na pytanie odnośnie chińskich quadów kończyło się poleceniami kupna markowej maszyny. Mam prośbę głównie do użytkowników chińskich quadów o pomoc i wyrażenie swojej opinii opartej na doświadczeniach.
Od dosyć długiego czasu mam zajawkę (konkretną) na quada. Parokrotnie jeździłem na quadzie kymco 250, bardzo mi odpowiadał z tym, że czytałem o nim lepsze opinie niż o owych chińczykach. W związku z tym moja zajawką zyskała na sile. Jednak kymco przekracza mój budżet przeznaczony w tej chwili. Chciałbym wydać max. 5 tys. Zależy mi bardzo na opinii użytkowników, która z chińskich maszyn Waszym zdaniem jest najlepsza i najmniej problemowa? Dodam, że mam 188 cm wzrostu więc zależało by mi na trochę większym quadzie. Jeśli faktycznie okaże się, że chińskie maszyny nie cieszą się dobrą opinią będę zmuszony zbierać dalej fundusze i tym samym odbierać sobie frajde z jazdy czekajac na możliwości zakupienia maszyny droższej. Bardzo proszę o pomoc i odpowiedź na pytanie który z chińskich quadów jest najciekawszy? Z góry wielkie dzieki i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”