Sztabowe mapy
Sztabowe mapy
Witam gdzie mozna zassac mapki szczegółowe okloicy wawy i nie tylko na garmina 60csx
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Strugal, mapki takowe mam calej Polski, zanabylem droga kupna, nawet w miare aktualne, choc sa juz 20-letnie... im dalej od wiekszych miast tym bardziej aktualne...
ponizej 20 lat sa tajne, i z tego co wiem, nie zassasz...
mape taka sobie skalujesz, konwertujesz i zasysasz w mapsource'a, ale o tym beda chyba opowiadali chlopaki na szkoleniu z GPSow...
.:GALEON:.
Jakby ktos miala taka mape zkonwertowaną to by było extra
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Krzysztof Wronowski
Cały pakiet map - ponad 3 GB udostępniłem dla członków klubu Free&Fun na naszej stronie : www.3fun.pl
proszę ssać na zdrowie
proszę ssać na zdrowie
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
Sprawdziłem działa.
Trzeba się zalogować hasło i login na stronie 3fun.pl klub adventure
Katalog główny FTP w 77.252.112.82
Aby wyświetlić tę witrynę FTP w Eksploratorze Windows, kliknij opcję Strona, a następnie kliknij opcję Otwórz witrynę FTP w Eksploratorze Windows.
Trzeba się zalogować hasło i login na stronie 3fun.pl klub adventure
Katalog główny FTP w 77.252.112.82
Aby wyświetlić tę witrynę FTP w Eksploratorze Windows, kliknij opcję Strona, a następnie kliknij opcję Otwórz witrynę FTP w Eksploratorze Windows.
3fun - bo quady są naszą pasją