Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
fajowe ujęcie ... ale motor i tak zagadał....tylko szkoda ,że dalej nie pojechał....
następnym razem będę grzeczny.... (a która to miała być ta lewa strona...???moja czy Wasza??...)
NO SLAWEK nieżle przytopiłeś to była jazda na czuja?czy ktoś tą trasą przeszedł?Fatalna scena z młodym Zientarskim mógł skończyć na chirurgi chyba przecenił swoje umiejętności albo adrenalina wzieła góre.Mam tylko prośbę do TV Quadzik aby film miał przynajmiej 60-90 min innego nie kupie po filmie z "MC" do dnia dzisiejszego mam niedosyt relacji z imprezy.
Sławek zdrowych i wesołych oraz mokrych świąt od całej paczki Stergardzkiej dla ciebie i rodzinki ja dzisiaj o 5 rano ruszam na Szklarską mały oddech i znowu do tyry.Pozd.
Hehe no nikt tamtędy nie poszedł My poszliśmy na lewo od opony ale na prawo od drzewa A Sławo usłyszał tylko na lewo od opony
A może Sławek zrobił to specjalnie żeby mieć fajny filmik do życzeń Wielkanocnych Dokładnie chodzi o "MOKREGO DYNGUSA" czego Wam serdecznie życzę dokładając przy okazji "Wesołych Świąt"