szczecin
Re: szczecin
Gratulacje Marek i dla wszystkich co się bawili.....niestety ja się zakopałem z pługiem w zaspie...Ronin.Była akcja "zima"
...dzień dobry...
a teraz, to na jakim etapie jest? tym z dołu, czy z góry
na wszelki wypadek to na najbliższy rajd zabrałbym do kieszeni 2 pełne rolki taśmy McGivera i kompet trytytek
na wszelki wypadek to na najbliższy rajd zabrałbym do kieszeni 2 pełne rolki taśmy McGivera i kompet trytytek
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
obecny...hmmmmm
sam nie wiem gdzie się podziały części od ramy....ale mam trochę pozostałości z misów i z pontona....coś się ulepi...aaa no i Twoja zawiecha z rumunii...spox-ramę wyspawam .W końcu ekologia
sam nie wiem gdzie się podziały części od ramy....ale mam trochę pozostałości z misów i z pontona....coś się ulepi...aaa no i Twoja zawiecha z rumunii...spox-ramę wyspawam .W końcu ekologia
...dzień dobry...
-
- Quad:: spelnienie marzen
witajcie witajcie chciałbym tylko poinformowac ze bardzie za polowa, leciutka polowa ale za polowa, hi hi.
a co do trytytek i tasmy to potrzeba ja do sprzetow fabrycznie nowych hi hi, my poprawiamy fabryke hi hi.
no i szogun w pakiecie ma mnie na plecach w razie jakby co .
pozdr
(przepraszam ale nie mam polskich znakow)
a co do trytytek i tasmy to potrzeba ja do sprzetow fabrycznie nowych hi hi, my poprawiamy fabryke hi hi.
no i szogun w pakiecie ma mnie na plecach w razie jakby co .
pozdr
(przepraszam ale nie mam polskich znakow)
Maciek, jak znam Shoguna, to i tak będzie musiał zabrać taśmę i trytytki, choć pewnie skończy się jak zawsze - to JA JEMU będę to wozić
tradycji stało się zadość
fotka Marka zrobiona przez orga
fotka Marka zrobiona przez orga
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Czy to jest jakaś reklama "zdrowego sportu"?
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]
żeby Homarka nie denerwować, wczoraj pojechałem moim srebrnym wehikułem na bunkry w Puszczy - sypią się z roku na rok. Ci co byli tam ze mną, to pewnie pamiętają jak te okrągłe pierścienie jeszcze stały kompletne, teraz są zniszczone.
PS rowerem na bunkry nie próbowałem wjeżdżać ........ lekarz mi zabronił
PS rowerem na bunkry nie próbowałem wjeżdżać ........ lekarz mi zabronił