szczecin
Re: szczecin
info z dziś: lista zgłoszeń na Saharę IX oficjalnie zamknięta
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
roj pisze:mam taki plan Ktoś się wybiera? - w sumie rajdzik pod nosem. W zeszłym roku to była naprawdę fajna impreza z milusią trasą, zupełnie inna niż te pierwsze wokół pasa.
Ja brykam może znowu wygramy a po drugie muszę wydać tobie puchar ze zeszłego roku bo mi w firmie na półce zalegaroj pisze:mam taki plan Ktoś się wybiera? - w sumie rajdzik pod nosem. W zeszłym roku to była naprawdę fajna impreza z milusią trasą, zupełnie inna niż te pierwsze wokół pasa.
izomoto
informacja oficjalna:
foty z maroko http://www.terenowo.pl/ludzie/wywiady/1 ... roko-.html a tu mozecie poczytac o wyprawie
mam już nową pszczółkę !dzisiaj w nocy ją przytoczyłem do domku .Mam nadzieję ,ze się bardziej na niej nie połamię hihi
...dzień dobry...
Shogun wspaniały sprzęt
wow !!!!!!!!! pewnie pierwsze testy na MT Series
No i na pewno w niej pasek nie strzeli
No i na pewno w niej pasek nie strzeli
w porównaniu z pontonem strasznie trzepie !!! jak w śmieciarce....
uczę się tym czymś poruszać.Pierwszy start Baja 4x4 w Czarnym 4-5.06.2011
jest strasznie mały i lekki(ok 155 kg - w porównaniu do pontona to dziecinna zabawka dla dziewczynek )
nawet znalazłem w nim wsteczny ! sukces , i ma wentylatorek na chłodnicy bo do wentylatora to mu jeszcze duuuuuuużo brakuje (ktoś go w Corelu zmniejszył chyba dla zabawy)
a kółka ma jak w ....mojej taczce
uczę się tym czymś poruszać.Pierwszy start Baja 4x4 w Czarnym 4-5.06.2011
jest strasznie mały i lekki(ok 155 kg - w porównaniu do pontona to dziecinna zabawka dla dziewczynek )
nawet znalazłem w nim wsteczny ! sukces , i ma wentylatorek na chłodnicy bo do wentylatora to mu jeszcze duuuuuuużo brakuje (ktoś go w Corelu zmniejszył chyba dla zabawy)
a kółka ma jak w ....mojej taczce
...dzień dobry...
dla siebie kupiŁeś czy dla dziecka ?