szczecin
Re: szczecin
Pozdrawiam wszystkich:) to sobie chociaz foty poogladalem.
Widac ze bylo calkiem sympatycznie i wilgotnie:D
Trzymam kciuki i czekam na relacje z MT.
Widac ze bylo calkiem sympatycznie i wilgotnie:D
Trzymam kciuki i czekam na relacje z MT.
G700
z tego co wiem zamówiony jest catering na 270 osób i podobno za mało bo nadal się toczą jak do mekki.....i jest już problem z zaparkowaniem (ale poligon jest spory to i z tym problemem sobie poradzimy !)
wariaci z warszawy już dotarli
ciekawe czy mocna ekipa koszalińska i poznańska już jest
będzie się działo oj będzie......
wariaci z warszawy już dotarli
ciekawe czy mocna ekipa koszalińska i poznańska już jest
będzie się działo oj będzie......
...dzień dobry...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Sławeczku gratuluję pochwały. Mało z krzesła nie spadłem jak przeczytałem posta za którego ją dostałeś . Ps. Trzymam za was kciuk na MT
impreza wypas, dostaliśmy baty (sprzęt po szybkich i wstępnych oględzinach też) wracaliśmy zmęczenia ale z bananami na twarzy
kilka fotek z bazy, bo na rajdzie zero szans na zrobienie foty https://picasaweb.google.com/Mr.TomET/M ... ovi4irvWEQ#
kilka fotek z bazy, bo na rajdzie zero szans na zrobienie foty https://picasaweb.google.com/Mr.TomET/M ... ovi4irvWEQ#
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
znalazłem bardzo fajną fotke z GER, jak to Shogun............................. MODLI SIĘ
ciekawe, czy to było coś w stylu "dowalić Kretowi, dowalić Kretowi", czy "żeby traktor tylko dojechał"
ciekawe, czy to było coś w stylu "dowalić Kretowi, dowalić Kretowi", czy "żeby traktor tylko dojechał"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Marko i shogun gratki za pudło
marko wydech masz idealny na stopquadom