szczecin
Re: szczecin
Panowie, szerokiej drogi , w jednej ręce kiera w drugiej w miarę możliwości aparacik, mam nadziej ze dużo zielonego weźmiecie tam może się przydać
Dajcie czadu, cyngiel na maksa i nie dajcie Kretowi znów wygrać Aha i mam prośbę ..pomachajcie mi na jakimś zdjęciu.. bo ja tu w tym blaszaku i nie mogę się wyrwać
CZYMAM CIUKI
CZYMAM CIUKI
G700
Mikers - zabraliśmy 5 literków "czarnej ninji" Ronin stwierdził ,że jest OK a skrycie czai się przy dnie i atakuje swoją kataną ....hihi - jak zielone i czerwone tylko bardziej niespodziewanie.Jak będziesz widzieć w teleexpresie pijanego wielbłąda tzn ,że tam byliśmy ...na małym popasie
...dzień dobry...
Witam,jestem ze Szczecina i chętnie bym z wami pojeździł ,aktualnie szukam jakiegoś quada ,niestety fundusze mam ograniczone 8tys zł. Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/cf-moto-500-4x4-2008r ... 72157.html jak myślicie opłaca się kupć takiego quada ?? wiem,że to Chińczyk ale podobno nie najgorszej jakości.Co o nim sądzicie ??
Hej witam
Roj jeszcze raz dzięki za wspólną walkę na jakże mocno obstawionej imprezie .
Pozwoliłem sobie odebrać swoje i twoje trofeum do odebrania np . umnie w pracy Santocka 44 2 piętro IZOLER albo w inny sposób mój tel 691484481. Dla informacji ja pierwsze Ty drugie i ktoś tam z Chojny trzecie . Dlaczego ja pierwsze nie wiem może od pojemności przyznawali albo kto więcej grochówki zjadł.
do zobaczyska na MT
Roj jeszcze raz dzięki za wspólną walkę na jakże mocno obstawionej imprezie .
Pozwoliłem sobie odebrać swoje i twoje trofeum do odebrania np . umnie w pracy Santocka 44 2 piętro IZOLER albo w inny sposób mój tel 691484481. Dla informacji ja pierwsze Ty drugie i ktoś tam z Chojny trzecie . Dlaczego ja pierwsze nie wiem może od pojemności przyznawali albo kto więcej grochówki zjadł.
do zobaczyska na MT
Ostatnio zmieniony ndz 17 paź, 2010 przez Paweł s, łącznie zmieniany 1 raz.
izomoto
Gratulacje, a ja dalej w "pit stopie" mam nadzieje ze wtorek, środa będzie gadzina gotowa.
to dawaj na mts-a polatasz trochęmikers pisze:Gratulacje, a ja dalej w "pit stopie" mam nadzieje ze wtorek, środa będzie gadzina gotowa.
izomoto
Hej ..
fajny rajdzik, niezle tereny i to wszystko pod bokiem - naprawdę imprezka godna polecenia BYłem zaskoczony terenem, chlopaki sie rozwineli z ta impreza od kilku pól wokół lotniska do całkiem sporego zróżnicowanego terenu - i szybkie dojazdówki i bagna (po pachy) i wąwozy.Jest tam potencjał ..
Paweł - dzięki za wspólna jazdę, co do miejsc - mogłem gdzieś nie dopisać godziny do pieczątki Ale zabawa była przednia dawno się tak nie wyjeździłem. Pozdrawiam wszystkich.
fajny rajdzik, niezle tereny i to wszystko pod bokiem - naprawdę imprezka godna polecenia BYłem zaskoczony terenem, chlopaki sie rozwineli z ta impreza od kilku pól wokół lotniska do całkiem sporego zróżnicowanego terenu - i szybkie dojazdówki i bagna (po pachy) i wąwozy.Jest tam potencjał ..
Paweł - dzięki za wspólna jazdę, co do miejsc - mogłem gdzieś nie dopisać godziny do pieczątki Ale zabawa była przednia dawno się tak nie wyjeździłem. Pozdrawiam wszystkich.
G700
Paweł s pisze:to dawaj na mts-a polatasz trochęmikers pisze:Gratulacje, a ja dalej w "pit stopie" mam nadzieje ze wtorek, środa będzie gadzina gotowa.
Mam taki zamiar ale czas pokaże.