szczecin
Re: szczecin
a teraz mała zagadka: który wahacz jest made in yamaha, a który made in romania (by Shogun)
Może i powinno to się z naleźć w naszym dziale "Problemy techniczne", ale musze zareklamować iż nasz Shogun zaczyna się (słyszałem z pewnego źródła ) specjalizować się w tuningowaniu wahaczy. Nawet do Polarisów
Może i powinno to się z naleźć w naszym dziale "Problemy techniczne", ale musze zareklamować iż nasz Shogun zaczyna się (słyszałem z pewnego źródła ) specjalizować się w tuningowaniu wahaczy. Nawet do Polarisów
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
patrząc po spawach to ten po lewej
Sław, robota pierwsza klasa, parzyłem na kąty, wysokości - wyszła nam igła!! gdyby nie pokrzywione tuleje to wypas i na allegro
Ja tam jestem cały czas przygotowany...do roboty...jeszcze quada nie schowałem po niedzieli, stoi biedak pod chmurką.
shogun, dziś ustawiłem zbieżność w zielonej strzale, teraz to się jedzie
Drawska jesień..
shogun, dziś ustawiłem zbieżność w zielonej strzale, teraz to się jedzie
Drawska jesień..
no to oficjalnie RMF Maroko Chellenge wystartował http://www.rmf24.pl/wideo/tylko-w-rmf24 ... vId,231067
do startu w Afryce jeszcze 6 dni - Szczecin już zapakowany i czeka, czeka, czeka, czeka, czeka ....
do startu w Afryce jeszcze 6 dni - Szczecin już zapakowany i czeka, czeka, czeka, czeka, czeka ....
a potem gaz na maxaaaa powodzenia!!
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Powodzenia, trzymamy kciuki